hm... u mnie też mruga przy uruchamianiu silnika, ale zasadniczo klima działa. czy to mruganie to jest kontrolka że czynnika jest mało?
hm... u mnie też mruga przy uruchamianiu silnika, ale zasadniczo klima działa. czy to mruganie to jest kontrolka że czynnika jest mało?
a moze u mnie sie nie zalancza sprezarka bo jest za malo czynnika chlodzacego niby jak nacisne gwiazdke to cos tam dmucha ale sprezarka sie nie zalancza a jak wyciagne bezpiecznik od klimy to tak jak by sie resetowalo i do pierwszego zgaszenia auta dziala sprezarka ile razy bym ja nie zalonczyl i wylonczyl
ja sprężarka się załącza to jest taki głośny klik i słychać jak pracuje sobie
niby jak nacisne ta gwiazdke to zaczyna dmuchac powietrze mocniej ale nie startuje sprezarka dopiero jak nacisne obieg zamkniety to wtedy startuje sprezarka. Jak bym znowu wyciagnoł bezpiecznik od klimy i wlozył i odpalil auto zalonczyl klime to wtedy jak nacisne gwiazdke to sprezarka startuje. Gdy tylko zgasze auto i ponownie odpale to problem powraca i sprezarka sie juz nie załacza chyba ze włacze obieg zamkniety to wtedy sie załaczy
kurde chciałbym jakoś pomóc... mi to z opisu wyżej wygląda na przekaźnik, ale alfa może ma inny kaprys... szkoda że nie masz programu do diagnozy
jutro rozbiore ten przekaznik tylko jeszcze nie wiem ktory ale dlaczego po wyciagnieciu bezpiecznika i zamontowaniu go ponownie wszystko dziala jak nalezy az do momentu ponownego uruchomienia auta. Chyba trzeba bedzie zainwestowac w kabel i program tylko jaki??
tak zrób kolego, kabel majątku nie kosztuje a program chyba da się jakoś skołować. A i ja będę spać spokojnie bo szczerze mówiąc miałem podobnie ale u mnie była to pierdoła. A tematem się przejąłem trochę;p albo pojedź na diagnostykę 50zł a powiedzą i doradzą