A wystarczyło przeczytać jeden post wyżej. Z zapisami na drugą turę było już średnio więc z trzecią turą pewnie byłoby jeszcze gorzej gdyby była planowana.
A wystarczyło przeczytać jeden post wyżej. Z zapisami na drugą turę było już średnio więc z trzecią turą pewnie byłoby jeszcze gorzej gdyby była planowana.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
no nic... trza będzie kupic samodzielnie...skoro sa już w drodze to po ptokach...
nie wiem co jest, czytam i piszę w jednej części a odpowiadam na końcu tematu... ale nic to, ważne że się dowiedziałem co i jak
pzdr
Ostatnio edytowane przez Bolbou ; 10-05-2012 o 09:09
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No ja niestety się nie załapałem na drugą turę, bo dopiero auto kupiłem. Z tego co czytałem to działa dobrze z Blaupunktami w AR156. Ja mam wersję z Navi - Travelpilot.
Może ktoś ma taką zmieniarkę zbędną?![]()
Ja również jestem zainteresowany taka zmieniarką jeśli ktoś miałby zbędną to proszę o kontakt
Kiedy można spodziewać się zmieniarki?
Witam.
Prosimy o informacje nt emulatorów zmieniarki. Na jakim jesteś etapie i kiedy będą wysyłki.
Każdy razem z danymi na maila otrzymał informację o przewidywanym terminie realizacji.
Terminy te będą zachowane, no ale jeśli (odpukać) miałby być przekroczone to oczywiście powiadomię.
Tak samo jak już będę miał zmieniarki to prędko się o tym dowiecie.