Odkopuje temat ale mi też spadła ostatnio i sobie poradziłem dzięki TOPRAN 721308. Drążek trochę drga, szczególnie na 4 i na 6, ale poza tym jest gitara. Polecam.
Odkopuje temat ale mi też spadła ostatnio i sobie poradziłem dzięki TOPRAN 721308. Drążek trochę drga, szczególnie na 4 i na 6, ale poza tym jest gitara. Polecam.
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Ja ostatnio też musiałem wymienić końcówkę. W piątek po pracy stłuczka, zabrany dowód rejestracyjny. W sobotę wymiana maski, zderzaka, lamp. W poniedziałek pojechałem na przegląd, wszystko dobrze ale w pewnym momencie końcówka spadła z wybieraka. I jeszcze się okazało, że przednia sprężyna pęknięta
Założyłem TOPRAN i przy hamowaniu silnikiem na 3 biegu drążek wpadał w duże drgania. Założyłem wczoraj OEM końcówkę z Punto. Jest dużo lepiej ale również przy hamowaniu silnikiem drążek drzy. Zdecydowanie mniej ale jednak. Kombinowałem z 3 pozycjami wkręcenia go na końcówkę ale jedyna zmiana to zakres, w których wpadał w drgania. Za każdym razem przeprowadzałem również regulację linek. Stara końcówka miała spory luz więc też kompensowała lepiej zużycie łap silnika czy skrzyni biegów.