mozesz mozeszmam nadzieje ze ten lakiernik szybko sie odezwie i prze swietami sie tego efektu pozbede
tak czy owak kupie tą ramke na halogen i kratke z prawej strony
moze wiece kto w saczu by cos takiego posiadał
![]()
Ostatnio edytowane przez YoMen ; 13-03-2013 o 00:10
No skrypt jest autorski ale jeszcze przydało by się geometrię dopasować tylko ciągle nie mam czasu tak jak nie mam czasu za swoją stronę się zabrać. Ale wiadomo "szewc bez butów chodzi". Parę jeszcze skryptów ciekawych mam do zaoferowania.Panorama bez żadnego trybu. Po prostu ze zdjęć.
Jestem w posiadaniu takich narzędzi, że mogę Ci zrobić panoramę nawet jak z ręki dookoła kompaktem zdjęcia byle jak porobisz. Ale na PS mnie nie stać niestety. Muszę mieć wszystko legalne i na wszystko faktury
więc rzeczywistość zmusza do poszukiwania alternatyw i budowania własnych rozwiązań.
![]()
Ostatnio edytowane przez moonraker3 ; 13-03-2013 o 19:45
Czyli czekamy na fotki z moim pieskiem Nikusiem.
- - - Updated - - -
I uwierzcie na słowo to nie jest żaden pogromca zderzaków!
Oj musi do tego miana dorosnąć![]()
A tak serio, to kiedy tak mniej wiecej macie zamiar nastepnego spota ogarnąc?
Ponieważ chce wiedziec bo do tego czasu chce sobie juz alfe ogarnąc, a nie wiem co ile tak sie spotujecie![]()
jak sie spoca to sie spoca :-)
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
jakby było choc tyle co ostatnio to by było super;P ale i tak trzeba poczekac bo sniegu dowaliłoa nie jeden by chciał juz na letnich zajechac
wiec czekamy na ciepło
![]()
dokladnie.. ale moze inne miasta sie jeszcze pojawia to bedzie jeszcze wiecej..![]()