Dzieki wszystkim za fantastycznego spota, miłą atmosfere i fajowe fotki. I jeszcze raz życzę wszystkim wesołych i spokojnych świąt.
Dzieki wszystkim za fantastycznego spota, miłą atmosfere i fajowe fotki. I jeszcze raz życzę wszystkim wesołych i spokojnych świąt.
jaki serwer polecacie do galerii online ?? bo za duże zdjęcia są i nie da rady tutaj w temacie dodac:<
Spróbuj tak jak Robson dodać link z google drive
Działa.
Pogratulować Panowie frekfencji ale zapomnieliście o 23 Alfie-o mnie!Niestety byłem na Podpromiu tylko ok.1 minuty .Przywitałem sie z obecnymi i uciekłem szybko do domu bo złapałem "teksa w śniegowca" i chciałem na resztce powietrza dojechać.Niestety nie udało się ....ale Wam jeszcze raz gratuluję i dołączam sie do wszystkich serdecznych życzeń.Z kilkoma z Was będę się zresztą na pewno widział jeszcze w tym roku
.Następny spocik to zapewne coroczne Spotkanie Noworoczne w Magyarze.Pozdrawiam -Wasz MOTODOKTOR Tomasz
ja w tym roku niestet juz wiem, ze nie dam rady przyjechac na noworocznego do Magyara o ile w ogole komus bedzie sie chcialo go ponownie zorganizowac
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
O widzę, że chyba ostatnio dawno na forum nie zaglądałem... a tu takie heca.... 22 (+/- 1) alfy na spocie... hmmm...![]()
Co to za spot w tej knajpie magyar?? Nie jestem zbytnio w temacie.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka