juz widzę ten tytuł ksiażki Zmanowego"Domaniewska 32 to mój Mordor, czyli jak zdradziłem spoty W_AH"
![]()
18:00
19:00
20:00
juz widzę ten tytuł ksiażki Zmanowego"Domaniewska 32 to mój Mordor, czyli jak zdradziłem spoty W_AH"
![]()
Brera Team Warsaw
Bedzie bezselerjak juz Zmianowy wymyśli
![]()
Witam.
Może i nam się uda w końcu do Was zawitać.
Niestety mamy ograniczony czas ze względu na roczną córeczkę, więc jak się już uda przyjechać to tylko na chwilkę.
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
kurde mam nadzieje ze jutro sie wyrobie na spotabo jade ogladac Peugeota RHX
taka tam mała zdrada
![]()
Brera Team Warsaw
Fuuuj
Sent from my Nokia Lumia 925
using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Bez zmian!
Dziś od 18:30 w Centrum Handlowym GOCŁAW Tesco. Parking podziemny zielony/niebieski E12
Ustawiamy samochody obok siebie, pierwsza osoba niech zajmię wolne miejsca![]()
Jeśli po 20 nas nie będzie na parkingu znaczy to, że pojechaliśmy zobaczyć Stiga pod PKiN
Jakby co dzwonić 500-018-105
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Ale Stig juz od 18 tam oficjal rozpoczęcie![]()