Nie ma listew na progach jak w wersji z przed liftu a niby rocznik 2000 troche zmeczony srodek jak na 200kkm ja mam 140kkm i u mnie fotele jak nowe. Ogolnie wyglada niezle i cena tez nie jest zaporowa
Sent from my iPhone
Nie ma listew na progach jak w wersji z przed liftu a niby rocznik 2000 troche zmeczony srodek jak na 200kkm ja mam 140kkm i u mnie fotele jak nowe. Ogolnie wyglada niezle i cena tez nie jest zaporowa
Sent from my iPhone
Born to be wild.
przebieg rzeczywisty pewnie 100tys wiecej jak w wększosci...sądząc po fotelach ....ale widać auto ładne trzyma się kupy,że tak brzydko powiem...zresztą co tam ze zdjęć można powiedzieć,jak się nie pojedzie i obejrzy to tylko gdybanie....napewno warta obejrzenia jak ktos szuka...
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 14-03-2014 o 19:23
Oooo... Tego nie znalazłem, a jest w Warszawie więc bez problemu ją obejrzę choćby dla samej przejażdżki ;P
Ostatnio edytowane przez Tytus9 ; 14-03-2014 o 20:52
określanie przebiegu gtv po stanie foteli to bzdura, boczki niszcza się od wsiadania a nie od jezdzenia, wiec jak ktoś kupi auto dla fanu i na krótkie dystanse to tak mogą wygladac już po 150 kkm, a jak ktoś robi trasy to i przy 300 mogą być bez przetarc (ale kto robi trasy gtv`ką...)
Przebieg ten z komputera (nie ten z licznika) można sprawdzić ogłaszając fes
Wysłane z HTC One
A przy okazji: czy wasze gtv'ki są też tak twarde jak moja? W porównaniu do Focusa którym na codzień jeżdżę gtv przypomina taczki
Wysłane z HTC One
wszystkie maja tak samo twarde zawieszenia,chyba że ktoś je sobie dodatkowo utwardził..generalnie to auto na równe drogi....dlatego mi się dobrze po autostradzie nią jezdzi....
Moje było obniżone o 70mm więc po wymianie sprężyn zastanawiam się czy amortyzatory też powinienem? Czy to coś zmieni
Wysłane z HTC One
najlepiej jedz na stację kontroli zapłacisz coś koło 30zł i się dowiesz ile ci z amorów zostało ,wezmą ja na szarpak sprawdzą ci całe zawieszenie...będziesz wiedział na czym stoisz...