Ja też się pojawiętylko nie wiadomo czy wszyscy zdążą przeczytać posty, że spot przeniesiony....
18:00
19:00
20:00
Ja też się pojawiętylko nie wiadomo czy wszyscy zdążą przeczytać posty, że spot przeniesiony....
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Ja będę na Goclawiu choc pod Stadion mam bliżej ale dziś pewniejsza miejscówkę na Goclawiu.
Edit
Oczywiście mogę być i na Stadionie. ;-)
ja też będe. może troche później. Czyli CH Gocław!!! wjazd od ul. Perkuna/filomatów
Brera Team Warsaw
Naturalnie będę tylko czy CH Gocław czy Stadion ? Mogę być i tu i tu :-)
dopiero co z roboty wróciłem i dopiero teraz sobie czytam, to nie lepiej byłoby na CH Wileńska już się spotkać? Początkowo można zobaczyć ten stadion, bo może będzie jednak wjazdy otwarty, a jak nie do na wileński jest 2 minuty od Targowej.
ktos zostawi do siebie kontakt gdybym mial nie trafic?
To Panowie żeby utrzymać jedno miejsce widzimy się od 19 na CH Gocław a ja po robocie podjadę pod stadion zobaczyć czy nikt tam nie czeka i na CH Gocław się spóźnię
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Ok , mam nadzieję że jak najwięcej osób przeczyta przed przyjazdem ww. posty![]()
Juro zgadzam sie najlepsze wyjście. Co do CH Wileńska to jest tam zdecydowanie za mało miejsca do swobodnego ustawienia się. Poza tym mi Gocław dobrze sie kojarzy - tam był mój pierwszy raz ... Yyyyy znaczy spot![]()