Jest nowy pakiet informacyjny(poczta@),dość szczegółowy.
I zmiana,muzeum w piatek tylko do 18:00.
Jest nowy pakiet informacyjny(poczta@),dość szczegółowy.
I zmiana,muzeum w piatek tylko do 18:00.
Ostatnio edytowane przez spike ; 21-06-2010 o 09:13
Przygotowaliśmy rozwiązanie dzięki któremu będziemy prowadzić relację na żywo ze zlotu !
http://forzaitalia.pl/index.php/news...o-na-zywo.html
Potrzebuje pomocy zarejstrowalem sie zaplacilem dostalem id ale nie otrzymalem jeszcze kodu kreskowego a wszyscy z was dostali? jest ktos kto nie ma?nie wiem co mam zrobic poradzcie
uff to mnie uspokoiłes dziki o d o z o b a c z e n i a
Mam nadzieje ze przyjma moj kod z ekranu telefonu bo w mailu napisali printed bar code...
a ja jestem juz w trasie od tygodnia aktualnie na lazurowym wybrzezu, net tylko w telefonie a teraz jeszcze dzis check engine...na szczescie to na 99 procent sonda lambda swiruje w upalach... moze jak bedzie troche czasu i chetny kolega Alfista to mi ten blad wykasuje na parkingu Fiera Milano. Jakby ktos byl chetny to poznacie nas po bialym piesku, fotki na picasaweb.google.com/dakoolk/
Ja ze swojej strony mam rade co do dojazdu- w szwajcarii benzyna jest tansza niz w Niemczech ale masa nabitych fotoradarow i remontow! Tak ze mozna przekalkulowac trase lub poszukac info o remontach...
Do zobaczenia na parkingu Fiera Milano bo na muzeum sie niestety nie zalapiemy.Plan calego wyjazdu mielismy duzo wczesniej niz nawet druga wersja programu a w ostatnim mailu byla chyba 4 albo 5
ale to cala Italia
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
O mnie chyba całkiem zapomnieli,nawet w spamie nie ma![]()
Witam!
Bo jak masz pocztę na onecie to mają awarię od kilku dni.Ja nie mogę się nawet zalogować!!!!!
cześć,
Czy wyjeżdza ktoś w czwartek rano/do południa z okolic krakowa i planuje jazdę z noclegiem? tzn w piątek przyjazd do Mediolanu.
Wyjeżdżam z Krakowa i miło by było się podpiąć.
Drugie pytanie, czy na miejscu w Mediolanie planowane jest spotkanie ekipy z Polski, chodzi mi np: o wpólne zwiedzanie museo, lub wspólne uczestniczenie w paradzie alf itd
Pozdrawiam