Kozak,a i maszyna jestLare
- - - Updated - - -
AutoBrite Cherry Glaze NIEAKTUALNE zabiera go kolega Marcin_M
- - - Updated - - -
Z każdym kosmetykiem odkrywam lakier Belli na nowo , w sobotę przejechałem achillesem i megsem gold class,dzisiaj umyłem na bez dotyku samą wodą , osuszyłem i wypsikałem nowo nabytym Shiny Garage Almond Quick Detailer i efekt mnie rozwalił , śmiem rzec że efekt jest taki jak u pawcia,wet bardzo dobry , szczena mi opadła , zrobiłem fotki ale telefonem lecz efekt gdzie niegdzie fajnie ukazuje , wklejam wszystkie foty jakie cyknąłem , bez selekcji , naprawdę efekt super(dla mnie) . Pozdro dla pana który stał obok szara 156 SW 2.5 V6(jestem ciekaw czy jest na forum)
![]()
Ostatnio edytowane przez Damian156JTD ; 20-06-2013 o 15:19
A opony...
Niestety nie wziąłem z domu NB ,znowu zapomniałem![]()
Testowałeś może B2B na plastikach zewnętrznych. Szukam dobrego 2w1 producent SG twierdzi, ze nie mają w ofercie środków zarówno do plastików jak i opon tylko dwa osobne no ale ja mam opony tyle co nic, plastików też niewiele to nie będę kupował dwóch osobnych specyfików bo mi to wystarczy na 10 lat![]()
Szybkie pytanie. Potrzebuje glinke dla początkującego, do łatwej pracy i taką co nic nie zepsuje![]()
Sprawdzałem, tak średnio w moim odczuciu. Nie chce plastik tego chłonąć tak jak robi to opona. Po przetarciu MF efekt mizerny. Mam też od SG środek do plastików(nie pamiętam nazwy) i jest kozak. Nie ma typowego wet wieś look'a tylko fajnie ożywia plastik. Sprawdzę go w najbliższym czasie na oponach czy daje rade.