W zależności od tego co dokładnie padło, jeśli chodzi o turbiny to polecam Sport-Auto, byłem, sprawdziłem i cena też w miarę ok. Mają zakład na Burakowskiej na stronce mapka i ewentualnie kontakt.
hmm,
w sumie z puntem odziedziczylem kontakt do mechanika. Co prawda o AR 147 wypowiada sie raczej nie w superlatywach, ale mysle ze sprawy eksploatacyjne ogarnie bez wiekszych problemow. Lokalizacja daleki wilanow/bliski powsin
Lakiernika tez mam tyle ze na targowku. Z tego co kojarze polecany przez userow BMW, bo potrafi pomalowac czarny pastelowy bez zaciekow co rzekomo jest jakas wyzsza szkola jazdy. Ja sie nie znam.
a mini autodetaling i pranie tapicerki robilem u usera kamilbike tez z forum punto. Ogolnie bylem zadowolony ale to bylo pod koniec 2011 roku. Teraz po wpisach na forum widac ze chyba zaprzestal dzialalnosci albo ja ograniczyl
http://fiatpunto.com.pl/topic22583-225.html
Jak ktos chce kontakty pisac na priva. Pozdrawiam i zycze szerokosci
Mnie dzis Carserwis ( oddział na Polczynskiej ) juz kolejny raz wkurzyl.
Nic nie potrafia zdiagnozwac , przyjezdzam i trace czas a oni mi wmawiaja ze wszytso jest oki.
Niestety ten serwis mam bardzo blisko i jest mi wygodnie
Jaki polecacie serwis autoryzowany w Wawie?
Z mechanikami ktorzy mają mózg i go uzywaja
Alfa jest na gwarancji i w leasingu wiec moge korzystac tylko z salonow
Cena nie gra roli , placi leasing
O Twardowskim slyszalam juz duzo dobrego
Niestety jeden i drugi serwis to ode mnie z Bemowa drugi koniec miasta , godzina w jedna strone stracona jak nic.
Tu mialam wygodnie bo kilometr do biura , zostawialam auto a zbiura ktos mnie przywozil , tam bedzie trudniej - czekac u nich kilka godzin to strata czasu , a jechac taxi lub z kims godzine do biura aby posiedziec 1-2 godziny i znowu godzine po auto to tez bez sensu
Ale mimo to chyba zmienie
U Twardowskiego masz poczekalnie i wifi, więc zawsze można popracować a jak Tomek będzie miał chwilę to i napewno można miło porozmawiać.
pozatym jak pojedziesz nie w godzinach szczytu to w 30min się wyrobisz![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."