Panowie a wiadomo która ulica będzie zamknięta?? narutowicza tak jak mówiliśmy na spotkaniu??
Spot 19 marca zaczyna się o której godzinie?
Mam wielkie obawy że 19 mnie zabraknie?najprawdopodobniej będę miał bardzo ważny wyjazd?!
dziś rozmawiałem z właścicielem Brery - ma się pojawić na spocie,jego żona 156FL też, jeszcze zaprosi swoją znajomą z nowej GT ;-)
ale będziemy mieli autka ;-)
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
No to spoko jak przyjadą. Ale niech się do listy dopiszą![]()
A gdybyśmy wszyscy z Łodzi i okolic ustawili się za Łodzią, albo na wylocie jakoś i razem dojechali do Piotrkowa Tryb. ? Myślę, że wyglądałoby to świetnie jakby kilkanaście Alf leciało jedna za drugą. Ktoś się pisze na takie manewry ?
można i tak![]()
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 04-02-2011 o 18:21
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wszyscy z Łodzi i okolic, gdybyśmy ustawili się jakoś za Łodzią, albo na wylocie i wszyscy razem dojechali do Piotrkowa Tryb.? Myślę, że świetnie by to wyglądało, kilkanaście Alf na trasie jedna, za drugą. Piszecie się na takie manewry ?![]()
koledzy skoro jest już prawie 50 aut zgłoszonych to może by napisać do http://www.youtube.com/user/piotrkowTV albo do jakiejś gazety regionalnej (o ile jest), że taki event będzie u nich w mieście a nóż nakręcą jakiś materiał.
Tylko żeby się nie okazało, że z tylu ekip przyjedzie 10 aut![]()