Dzisiaj z rana zostały założone oponki letnie a później Alfa została umyta![]()
Dzisiaj z rana zostały założone oponki letnie a później Alfa została umyta![]()
Juz letnie? Właśnie sie zastanawiam kiedy zmienić, myslisz że juz jest czas dobry?
Ja w sobotę oddałem autko do tapicera i pięknie obszył kierownicę i gajgę zmiany biegów czarną skórką z czarną nitką, bo moja kierka juz nie była taka jak powinna...wyszło świetnie i to bez zdejmowania kiery i gałki...
W środę na przegląd idzie 145tka, wymianka oleju Magnatec + filterek powietrza i dogłebny przegląd pozimowy
Lubie te swoje autka![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Ja w sobotę oddałem autko do tapicera i pięknie obszył kierownicę i gajgę zmiany biegów czarną skórką z czarną nitką, bo moja kierka juz nie była taka jak powinna...wyszło świetnie i to bez zdejmowania kiery i gałki...
Lubie te swoje autka[/QUOTE]
a jak cenowo wyszło Tobie obszycie??
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
zmieniłem obuwie na letnie ,wymyłem - jutro woski.. czeka na sobotni spot w Piotrkowie ma byc ponad 60 autek i policyjne 159 ... będzie się działo... ;-)
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
Założone letnie opony na alufelgach, nowa-kompletna półoś (lewa) firmy Metelli.
Nowy wydech od kata do końca.
Zakładacie już letnie gumy ?
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
Ja mam zamiar jutro + spray na zaciski
Ręczne mycie + wosk, odkurzanie, plakowanie i mycie szyb wewnątrz, błota z mojego auta było więcej w myjni jak z wszystkich aut z dzisiejszego dnia xD nooo ale teraz w końcu auto wygląda normalniea z oponami to wolę poczekać bo ponoć w czwartek ma z powrotem sypać śnieg u nas...
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.