Marian jesteś tak niemożliwy, że bardzo chętnie chciałbym Cię poznaćTy jesteś prawdziwy? Czy tylko wirtualny?
![]()
Marian jesteś tak niemożliwy, że bardzo chętnie chciałbym Cię poznaćTy jesteś prawdziwy? Czy tylko wirtualny?
![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
o samochód trzeba dbać i czy jest 5 letni czy 20 letni nie ma różnicy jak dbasz tak masz ... i dziwi mnie tez podejscie kupujacych "tyle Pan zrobił to czemu Pan sprzedaje?" nie no najlepiej jak by byl bez kół i polowa silnika w bagażniku ( kupujący czyli my, sami sobie taki syndrom wykształciliśmy jak jest samochód zadbany i w ogóle to cos juz jest kombinowane ) takie jest moje zdanie .
http://olx.pl/oferta/alfa-166-2-0ts-...tml#e0b4d7c872
Sprzedający szczery aż do bóluAle o to właśnie chodzi. Takich ludzi sie ceni. A nie "igła Panie lac i jezzdzć nic nie puka nie stuka. Stan bardzo dobry Panie , sprzedaje bo rodzina sie powieksza i wozek nie wejdzie"
![]()
Ogłoszenie wklejam jako ciekawostke bo naprawde rzadko widzi sie szczerych ludzi sprzedających auta. ale i tak wolał bym ta niż marianowy wehikuł![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 15-04-2014 o 13:32
[C
Można powiedzieć - mój człowiek ! Tak właśnie się dojeżdża auto. Natomiast jako że gostek ma na utrzymaniu rodzinę, to nie miał wyjścia jak robić żeby dobrze jeździła, choć to głupota robić z silnikiem i dokładać 2 bańki ale na biednego widocznie nie trafiło. Zresztą ja taką właśnie kupiłem, która miała dobrze jeździć w rodzinie żeby nikt nie narzekał że auto niebezpieczne, reszta bez większego znaczenia : >
Pytanie teraz, kto ją kupi i odrestauruje ? A nie, to nie ten silnik, no ale przecież można przełożyć silnik. No ciekawe ciekawe czy ktoś się odważy : >
5,5 tys... niezle. az takiej ceny sie nie spodziewalem - chyba ze przyszlo juz nowe auto zony - o tym mi wlasciciel mowil, ze juz zamowione to moze zaczelo mu sie spieszyc. za takie pieniadze raczej drugiego takiego egzemplarza nie znajde, zwlaszcza w okolicy, wiec pewnie troche pojezdze (jak juz sprzedam te mieszkanie...) generalnie ja jestem w stanie zaplacic w granicach 15 tys. zl za 166 3.0 w stanie 90% ideal - i ogladajac ta ktora kupiles, liczac co i za ile trzeba kupic i zrobic zeby doprowadzic do takiego stanu, to razem z cena zakupu wydaje mi sie ze w 12-13 tys. powinienes sie zamknac. wiec cena dobra, autko naprawde fajne, robic rozrzad blachy lac jezdzic i cieszyc sie silniczkiem, czego Ci szczerze i z calego serca zyczeOgólnie to gdybym dzień później zadzwonił to już by sprzedał komuś to auto za 5500zł.. więc w ostatniej chwili zadzwoniłemOglądałeś ją i doskonale wiesz jak wygląda i jak chodzi, ja do tej pory jeździłem głównie dieslami, ale nie prędko wsiądę teraz do swojego drugiego auta ( pug 406 2.2hdi )
![]()
![]()
swoja droga, teraz pojawila sie ta sztuka - tez w gdyni. http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-166-...tml#14c9f5aa96
ale dopoki nie sprzedam chaty to nawet nie dzwonie, bo znowu nie bede mogl spac po nocach, hehe
Ostatnio edytowane przez m4rk ; 15-04-2014 o 19:32
ja myślę że aż tylę na tą chwilę mnie nie wyjdzie, jutro jadę na rozrząd, później lakiernik jakieś 1200zł, i z tymi obrotami popatrzęć, poza tym nie ma co przy tym aucie na tą chwilę robić ;D a razem z paliwem, autostradą itp wyniosła mnie niewiele ponad 6 tyś;p
tą alfe już widzialem chyba 2 raz na allegrobardzo ladna, ciekawe jak na żywo się prezentuje
![]()
no ja jej szczerze mowiac wczesniej nie widzialem, blachy to tam 'uj' - chociaz prawda ze rzadko ktos sie raczej ze slaska na pomorze przeprowadza. na zdjeciach wyglada calkiem calkiem, tylko wydaje mi sie ze ten gaz to jakies takie druciarstwo, zwlaszcza porownujac do tej, ktora kupil kolega drq. no ale daleko nie mam, po swietach sie moze przejade przekonac co to za cudo i dam znac![]()
Na 95% kupił niedawno i nie przerejestrował. Albo nie przerejestrował bo wiedział że długo nie będzie miał
LPG jak LPG. Jak nie masz wysokopółkowych wtryskiwaczy to zawsze wygląda tak samo. Waldków nie ukryjesz.