Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No dobra... jest bardzo duże prawdopodobieństwo że się z Kasią pojawimy chociaż na chwilę.
Czyli dziś jeszcze widzimy się na 3 Stawach, czy już uderzamy w SCC?
George11: ja się też chętnie podepnę do skasowania błędówWyczyściłem czujnik ciśnienia, porządnie cały EGR, przepustnicę i tą cześć dolotu przy EGRze, wymieniłem wężyki podciśnienia na nowe i dołożyłem opaski - pozostaje skasować błąd. No chyba że czujnik ciśnienia nie żyje albo elektrozawór w EGRze.. no ale to bez kompa się nie dowiem...
Pzdr.
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
mnie jednak dzis nie bedzie nie czuje sie najlepiej po pracy tak wiec przemek1 nie czekaj na mnie
było spoko jak zwyklena razie najdłuższy na jakim byłem..
Temat siup do góry. Ja w czwartek będę napewno.
Za razem rzuce Wam propozycję spływu w ten łikęd:
"Spływ Jesieny"
Termin: 23-25 listopad
Gdzie: Spływ rzeką Wartą. Początek spływu w Lisowicach koło Działoszyna. Koniec 10 km z nurtem rzeki
Wg. różnych źródeł jakie są na chwile obecną dostępne pogoda ogólnie mówiąc powinna dopisać.
Ilość miejsc: maksymalnie 22
Koszt: będzie liczony tak jak zawsze, czyli pod koniec spływu, około 30 - 40 zł jeżeli nie będzie dodatkowych atrakcji.
Namioty: warto wziąć
Kajaki, wiosła, kapoki sprzęt kuchenny: ja wezmę
Wyżywienie: zakupimy razem i będzie wliczone pod koniec do ogólnych kosztów
Jeżeli ktoś z Was jest chętny, zapraszam. A jesli jesteś niepewny(na) pytaj. Na chwile obecną jedzie nas 8 osób.
PS. W załączeniu dla zainteresowanych, „Lisowice Gdzie to jest” i zdjęcie proponowanego odcinka rzeki Warta.
Hans się pyta Was, czy jutro wpadamy na pizza do jego nowej roboty.
Podobno stawia![]()
się zobaczya co hans rączek nie ma? czy ma szlaban na komputer
![]()