Pozdrowienia dla Alfaholika z zielonej 156ki SZY...., widzianego wczoraj w okolicach Millenium i Mostu Zamkowego. Kolega co prawda nie z tego województwa, ale może zajrzy na nasze forum. Pomachane, potrąbione i... odmachane, choć mina była BEZCENNA!![]()
Pozdrowienia dla Alfaholika z zielonej 156ki SZY...., widzianego wczoraj w okolicach Millenium i Mostu Zamkowego. Kolega co prawda nie z tego województwa, ale może zajrzy na nasze forum. Pomachane, potrąbione i... odmachane, choć mina była BEZCENNA!![]()
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem
Też go widziałem, ma zderzak oklejony stickerami, a lata na ramkach i tych blachach co najmniej od grudnia a od jakiegoś czasu odmachuje i odmruguje światłami...to chyba taki nieświadomy alfaholik![]()
a co Ty tez??hahahaha
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla Czarnej Brery KDA widzianej na rondzie kolo kosciola Ducha ok.15 oraz dla czarnego sedana ktory przejechal obok mnie na Chopina z tego co pamietam ok.13 oraz dla wszystkich alfonsow widzianych na trasie Dębica-Tarnow i Tarnow - Dębica w godzinach 17-21.
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
pozdro dla AndrzejGP83 widzianego dzisiaj na Swietoslawa w Debicy, odmachane
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdro dla kolegi TOMI1983 widzianego dzisiaj przed 17 na światłach koło Starostwa
Nie byłem pewien czy łąpkę podnosić bo ramek nie widziałem![]()
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Pozdrowienia dla kolegi LukeMazur który jechał za mną od Sanok i w zagórzu za serpentynami mnie wyprzedził i potem w Lesku koło Husqvarny mnie mijał i dla kierownika granatowej 156 sedan po fl która też za nami jechał od Sanoka. Ja śmigałem bordowym Expertem firmowym.
ooowrescie
a czym Ty jechałes? a no faktycznie było cos takiego
a dokad zmierzałes? no ta za mna fl to kojarze
ja szybko jechałem do domu zeby podpiac bo mi marchewka wyskoczyła jak wracałem z Nowego Sącza i bedzie trzeba EGR'a zaslepic delikatnie i wyczyscic
![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW