a o płukance myślałeś ?
Lepiej spuszczać przez korek. Zasysanie powoduje, że syf nie jest do końca wyciągnięty, a wlany jest świeży olej. Przy odkręceniu korka (który jest najniższym punktem poziomu oleju) spływa wszystko. Do tego przed wlaniem nowego możesz właśnie zastosować płukankę (wypłukać resztę syfu) i zalać nowy olej. Efekt na pewno dużo lepszy niż przez odsysanie.
W Płocku ku memu zaskoczeniu było sporo Alf 156 ,a na parkingu stała obok mnie Alfa 166 na klubowych ramkach.
Może do Radomia ktoś się wybiera? Można było by ustalić wspólny wyjazd.
W Płocku liczyłem na pokaz Pilota Red Bulla Petera Besenyela,ale podobno nad Czechami burza i Peter odwołał przylot na pokazy.
Kilka fotek ustrzelonych podczas filmowania ,a więc nie są za super .Załącznik 97608Załącznik 97611Załącznik 97612Załącznik 97613
Ostatnio edytowane przez emcio ; 02-06-2013 o 20:00
Z tym odsysaniem to chyba trochę bezsens by był. Jeśli chcesz się pozbyć syfu to płukanka i spuścić w klasyczny sposób.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No właśnie podobno przy spuszczaniu zostaje syf na dole miski. O plukance oczywiście myślałem ale moja Piękna ma ok. 270 tys. nastukane już i nie chce żeby za dużo z niej wypłukac. Wiecie o ocb...
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
Kurna tak miło spędziłem dzień dziecka ( % ), że zapomniałem o tym lataniu w Płocku, Motul rządzi!!! szczerze.
A wracając do dzisiejszego spotkania:
![]()
No było Was trochę, szacun. !!!
może by w końcu się ustawić co by te 20 szt. przebić ?
Była jeszcze jedna 159, która nie załapała się na foto czyli było nas w sumie 16 aut
W lipcu może się uda przebić 20.
Trza się skrzyknąć co by Polska usłyszała, że w łódzkim jest gęsto !!!![]()