Jak to w filmiku " Mucha nie siada " zawsze ku.. coś ! Jeżdżę już pół roku Alfą i jeszcze nie byłem , muszę się w końcu wybrać . Jak ktoś nie zna to dla zainteresowanych link do "muchy" ... http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
Jak to w filmiku " Mucha nie siada " zawsze ku.. coś ! Jeżdżę już pół roku Alfą i jeszcze nie byłem , muszę się w końcu wybrać . Jak ktoś nie zna to dla zainteresowanych link do "muchy" ... http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
Yo!
Wybiera się ktoś 159-tka na spot w tym tygodniu? Potrzebowałbym kogoś, kto zechciałby użyczyć mi wtedy na minutkę swój czujnik ciśnienia paliwa z listwy CR dla testu.
Pozdro
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
kto będzie w tym tygodniu na zlocie ?? bo może zawitam, a nie chcę przyjeżdżać na darmo
Ja postaram się w końcu przyjechać. Już nie chcę od nikogo czujnikaZabiorę kompa. Ale raczej nie wyrobię się wcześniej jak 19-19:30.
Jeszcze nie byłem w tej okolicy, będę jechać od strony ul. Na Ostatnim Groszu. Ten plac jest przed mostem czy za?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
czyli rozumiem że będą 3 osoby tak ?
Chociaż przyznam się, że zamiast wystawać pod mostem już od dawna wolę wygodnie usiąść i napić się kawy po mojej stronie miasta (wtajemniczeni wiedzą która to)
Nawet czasem udaje się to zrobić w towarzystwie alfaholików.
Najagody co Ty na taką propozycję? Nie widziałyśmy się dawno, fajnie byłoby pogadać. Mumin może dołączysz się?![]()
ja i ona - "iniemamocne"
No to fajnie ze ktos bedzie mial kompa. Widzimy sie jutro :-)