Gdyby nie ciągłe pertraktacjez żoną, to już by była u mnieMiała robiony przód, ale wyglądała na zadbaną i jeździła prosto.
Gdyby nie ciągłe pertraktacjez żoną, to już by była u mnieMiała robiony przód, ale wyglądała na zadbaną i jeździła prosto.
napewno nie jedź do strykowa za carrefour, bo ktos mi polecil i dzis nic
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 23-06-2013 o 18:08
Ja polecam
Serwis Blacharsko-Lakierniczy Marek Troszyński
ul. Czerwonych Maków 8 /10
91-179 Łódź
woj. łódzkie
P.S. tylko nie licz na to, że będzie tanio.
Za to nie ma lipy.
Panowie i Panie - czas pomyśleć konkretniej o najbliższym spotkaniu tj. 07.07.2013 w niedzielę o 12.00. Standardowo spotkanie będzie miało miejsce na parkingu Ikea (Pabianicka 255) natomiast później przeniesiemy się gdzieś w plener - może jakiś grill itp. Kwestia teraz najważniejsza - gdzie jest jakieś ciekawe miejsce na spotkanie tego typu, które pomieściło by nas razem z autkami. Ostatnio było coś tam wspominane o terenie przy lotnisku gdzie kiedyś przejechaliśmy po spocie. Każda propozycja mile widziana.
Najważniejszy element - pogoda została zamówiona i opłacona.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Lotnisko fajna sprawa. Ja niestety nie będę, ponieważ jestem chrzestnym i niedzielę mam zajętą![]()
Jestem za Lublinkiem. Blisko, dobry w miarę dojazd, sporo miejsca.
a ja chce sie dowiedziec, czy bedzie jakas 75'tka na spotkaniu? Z checia bym posiedzial w tym pudelku
- - - Updated - - -
a ja chce sie dowiedziec, czy bedzie jakas 75'tka na spotkaniu? Z checia bym posiedzial w tym pudelku![]()
Łukasz ma jeszcze trochę roboty że swoją 75 ale myślę że da radę ogarnąć do spotkania by wpaść.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]