Mam nadzieje ze za 4 tygodnie beda w regularnej sprzedazy.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
super wiadomość
W związku z tym, że zrobił się trochę bałagan i ja jak i nowi potencjalni klienci nie bardzo się już w tym wszystkim orientują, mam taką malutką prośbę do autora tego fajnego urządzenia, żeby w miarę możliwości, gdyby mógł, to zedytował pierwszego posta podając coś na wzór:
"Przedstawiamy nasze urządzenie o nazwie... blablabla (+fotka, bądź też bez fotki).
Dostępne są wersje:
- Zwykła (+ opis funkcji jakie posiada)
- Pro (+ opis funkcji jakie posiada)
- Lista wersji silnikowych, które są obsługiwane (1,9 jtdm, 2.0 jtdm itd..)
- Lista wspieranych wersji nadwozia (SW, Sedan, Brera - nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, podejrzewam, że nie)
- Cena za poszczególne wersje
- Opis jak najprościej złożyć zamówienie
- Przewidywany czas dostawy urządzenia
- Znane problemy, wynikające z używania urządzenia, które w przyszłości należy rozwiązać"
Myślę, że dużo łatwiej byłoby się nowym osobom poruszać w tym temacie a i pewnie klientów by nieco przybyło
Pozdrawiam
Dokładnie jak pisze przedmówca. Też się piszę na ten modulik chętnie.
Zrobimy wątek sprzedażowy na giełdzie. Jak będą dostępne. Ten zostawimy tak jak jest na sprawy "techniczne" i wolne rozmowy.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A będą dodane jakieś nowe funkcje, których nie ma w pierwszej wersji? Chodzi mi o JTDemy.
gdzie jest ta strona z instrukcją użytkownika?