Dopiero zobaczyłem że i tutaj mojego Alfera obmawiacie
A co do tego że wożenie takich zabawek jest mało męskie - wręcz pedalskie bo chyba to leżało na ustach, palcach właściwie paru z Was to już Wasza sprawa. Przypominam jednak że samo jeżdżenie Alfą Romeo jest pedalskie - wg. większości populacji..
Jeżdżę z Alfem już jakiś czas i już było wiele zabawnych sytuacji.. opisać wszystkie ciężko ale jakoś nikt do tego nie podchodzi z ironią czy coś tam.. tylko każdemu się podoba - ludzie są zaskoczeni jak zobaczą, oglądają..
Trzeba mieć troszkę dystansu do siebie, a sądzę że każdy kierowca AR musi go mieć bo inaczej w rozmowie z każdą osobą i jej pierwszym zdaniu "słyszałem że się psują..." byście musieli wyskakiwać z ku#@$#$ "WCALE NIE!! CO TY PIERD...!!". Ja zwykle mówię "tak? pierwsze słyszę!".
Jeśli chodzi o PussyMagnet to też się z tym zgodzę, wypytałem kiedyś swoje koleżanki i znajome co sądzą na jego temat no i zawsze było "oo jaki słodki, o Boże, cudowny, mogę się do niego przytulić?". A tego dużego Alfa to znalazła moja dziewczyna właściwie także to w sumie dzięki niej tyle radości z niego jest
.
PS. Jakbyście robili koszulki dla Alfów 50cm to zróbcie też jedną XXXXL![]()