czyli git, koło Tomaszowa podepnę się do konwoju. nr tel. do Marco mam więc wszystko jasne
czyli git, koło Tomaszowa podepnę się do konwoju. nr tel. do Marco mam więc wszystko jasne
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
boćku jednak na 95% pojadę z Wami w piątek. Myślę ze się wyrobie, żeby byc po 15 w Kato![]()
Today we are living our future memories..
Wiem że to nie słup ogłoszeniowy ale zaryzykuje kilka pkt..
Niestety.... Ponieważ z przyczyn niezależnych nie mogę pojechać na tegoroczny zlot a chciałbym odzyskać część kasy 'odsprzedam' swój TOR (1 kierowca) + wyżywienie w sobotnio-wieczorną imprezę dla 2 os. Wartość 200zł. Kto da więcej i kto pierwszy ten lepszy...
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
a ja z innej beczki :
rozpoznajemy rynek czy byliby chętni na kiełbaski z grilla na torze ??
pytam ponieważ spędzimy tam ok 8 godzin a nie ma na terenie toru żadnego "żarcia" i teraz staram się dowiedzieć czy pozwolą nam zorganizować dużego grilla w jakimś wyznaczonym miejscu
jeżeli będzie zgoda właścicieli toru to chcielibyśmy zrobić tam " punkt żywieniowy "dla zgłodniałych wyścigowców i ich towarzyszy/towarzyszek
jak myślicie - dobry pomysł ? będą chętni ?
jak pomysł wypali to zamawiam 6 krupnioków z bocianiego gniazda![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
oczywiście jestem za!! dla aniuszki można zarezerwować kiełbaskiymmm
sądzę że krzywda mi się nie stanie jeżeli wypowiem się także w imieniu reszty jadącej ze mną
Ligar już pisał ale Tomek, Marcin, Wojtek i Piotrek też pewnie coś będą chcieli więc pomysł jak najbardziej ok
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
grill jest dobry zawsze i wszędzie.. jestem jak najbardziej za
---------- Post dodany o godzinie 09:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:40 ----------
Tak w kwestii organizacyjnej.. pokoi 2 osobowych jest mało.. na jakiej zasadzie będą rozdzielane większe?
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.