DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nie pisałeś nic o 8" i naciągu, więc sugerowałem się "optyką"![]()
No się zobaczy co będzie pod rękąNie wykluczam żadnej opcji . Jak po przymiarce okaże się ,że 9 cali na tyle daje rade to moje felgi wystawie na sprzedaż
bo za wąskie heheheh . Mam okazje wyrwać ASA tył 9cali a przód 8 na ET35 i 18 cali 5x100 .
- - - Updated - - -
Spoko Malinowy. CHodziło mi o moje felgi . To nawet naciągiem nie można nazwać bo będzie niewielki przy 205 . Kolega w golfie na 16/9 ma założone 185
![]()
heheh no Malin kuzyn ma a6 i cieszy się ,że nie quattro bo też by miał ten problem .
Jak szerokie filce i jaki profil mogę max założyć na 16'' do 156?
- - - Updated - - -
Jak szerokie filce i jaki profil mogę max założyć na 16'' do 156?
16" nie wiele wnosiJakie ET? Ile cali szerokości?
Kurde byłem dziś u kumpla wulkanizatora i się okazało ,że po wymianie łożysk mam masakryczną rozbieżność i zjechało mi te 225/35/18 od srodka . No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo okazało się że na jednej materiał puscił i się lekka buła zrobiła . Zamówiłem nóweczki 215/40 jak Drift-r radziłeś . Zobaczymy jak to będzie siedzieć na przodzie . Z nadmiaru adrenaliny i negatywnych wydatkowych emocji nie przymierzyłem dziś tych 9cali . W przyszłym tygodniu jade zmieniać gumadła i zbieżność robić to ogarne temat.
Wrzucałem gdzieś sporo takich fotek. np.
215/40 z przodu na 8" a z tyłu na 9":
A tak wygląda 205/40 na feldze 8":
Najlepiej skorzystać ze stronki: http://tyrestretch.com/ - chociaż obecnie ma jakieś problemy z wyświetlaniem zdjęć.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]