A czy Einparts posiada homologacje, czy tez nie?
A czy Einparts posiada homologacje, czy tez nie?
Czyli lepiej wydać raz i wiecej, miecz lepszy efekt niż za 100 cebulionów z alledrogo, oraz nie martwić się że dowód trzeba będzie odbierać z urzędu komunikacji?
A mi chodzi, w tym przypadku tylko o montaż halogenów z adaptacją do jazdy dziennej.
Ale jak mówisz, nawet z homologacją, tylko z inaczej zdefiniowanym docelowym światłem jest opcja straty "papierku"?
Na przeglądzie Pan może mieć z tym problem. Skoro auto ma przeciw mgielne to ma je mieć. Myślę że byłby to większy problem niż jak byś miał zamontowane ringi w kloszach. Jednakże mówię to bardziej ze swojego doświadczenia, będąc na SKP. U Ciebie może być różnie natomiast jeśli chcesz mieć super pewność mimo aktualnej panującej praktyki przymykania oka na takie sprawy. To auto wyposażone w przeciw mgielne ma je mieć koniec kropka.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Ja mam ringi włożone w przeciwmgielne i nikt się nie czepia. Raz jeden próbował ale homologacja na kloszu go skutecznie zgasiła
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka
Przecież einparts to 2w1. Halogeny + dzienne. Nie ma problemu. A z diagnostami to różnie bywa. Do tej pory każdy kto pytał mnie o światła sądził, że to seryjne wyposażenie 159... Co więcej, nawet diagnosta na ostatnim przeglądzie tak myślał.
- - - Updated - - -
Wydziergałeś obie na kloszu też homologację DRL?![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Nie moja to sedan na blachach PO
https://youtu.be/IQdI2FGL2_Q
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka