Pogratulować nowego nabytku! Mnie interesuje szczególnie kwestia gałki (ew. inne elementy-np. klamki wewn.) - plastik, czy metal? Oraz ekranik na górze deski - czy w Distinctive bez navi też tam jest, czy sprzedawcy każdemu wciskają navi? Każdy egzemplarz gazetowy miał ten ekranik....
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Nie ma go w standardzie :-/. Jechałem Distinctivem na jeździe próbnej i było pusto.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
witam , jestem nowy na forum , a swoje pytanie kieruje do Bronasa, chciałbym się dowiedzieć jak długo czekałeś na Giulliette , pytam ponieważ chce porównać mój czas oczekiwania ( jaki mi wczoraj określono ) do innych którzy czekali na to auto. Sprzedawca w Viamocie powiedział ze auto ma być gotowe na 48 tydzień tego roku co przekłada się na koniec listopada.
Nie do końca tez rozumiem sformułowanie ,,gotowe na " nie wiem czy chodzi o to ze auto zejdzie z taśmy w 48 tyg czy tez będzie do odbioru. Dlatego jeśli ktoś również jest na kupnie Julii lub ją już ma to bardzo bym prosił o podzielenie się refleksja na temat oczekiwaniapozdrawiam.
Oj, Alfy potrafią długo jechać z Włoch. Pewnie tydzień lub dwa można do tego dodać.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No to ja jestem własnie w trakcie. Wg umowy dieler miał mnie poinformowac w 11tygodniu licząc od daty zamówienia, czyli najpóźniej 15X o terminie odbioru. 8X dostałem informację że została wyprodukowana i wyjedzie najbliższym transportem do Polski - ale transporty są organizowane tylko w czwartki, więc wyjechała transportem kolejowym (niestety) dopiero 14X. Dzisiaj 21X dotarła do Polski (centralny skład w Bielsku) i prawdopodobnie w poniedziałek 25X będzie do odbioru, czyli w 13 tygodniu od zamówienia. Reasumując czas oczekiwania obecnie to min. 12tygodni - pewnie będzie krócej bo w międzyczasie włosi mięli 2 tygodniową przerwę urlopową.
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
ostry marketing)) zobaczymy, jak to wyjdzie na twardych liczbach
)))))
O 1 dzień za późno na spotAle co się odwlecze...
A urlop to podstawa
Widzicie koledzy narzekający na małą (prognozowaną) sprzedaż... tylko patrzeć a na forum zaroi się od nowych kierowników JulekInni oczekujący niech się tu ujawnią, a nie jak bronas to robił, dalej obserwują
Może by rozesłać trochę klubowych wizytówek do dilerów (przynajmniej zaprzyjaźnionych), żeby wkładali do schowka każdej nowej Belli![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 21-10-2010 o 14:19
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
To koledzy pozamiatajmy do końca.Zainteresowanych najlepszą wersją Julki w Polsce zapraszam do Viamotu.Przepraszam za "skromność" ale nie wytrzymałem.QV,8c,szklany dach i wszystko co dało się zamówić![]()
Niestety czekam na dosłanie papierów z Włoch i odbiór w następnym tygodniu. Proszę nie dotykać![]()