Pozdrowienia dla Pawła dbh widzianego od godz.ok.16:05 do 17 w kosciele Ducha.Tym razem to Pan Panie sie spoznil![]()
Pozdrowienia dla Pawła dbh widzianego od godz.ok.16:05 do 17 w kosciele Ducha.Tym razem to Pan Panie sie spoznil![]()
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 sw stojącej codziennie pod Nowym Światem, nie ma jak zaparkować koło "Swojaka", a i oczywiście kierowcy 147 który/a dogoniła mnie z impetem dziś około 18-tej na czwórce w Trzciana/Dąbrowa i równie z impetem pożegnał/a w Klęczanach
"złodziejka Mekkowej alfy" - bo nie kce mi kupić własnej :p
pozdrawiam weloo, którego TI widziałem dzisiaj zaparkowaną prawdopodobnie pod pracą niedaleko Hoffmanowejokoło 10.15
powiem Ci, że fele się prezentują nieziemsko!
Dziekuje i rowniez pozdrawiam![]()
Diagnostyka i modyfikacje softów; CHIPTUNING DPF EGR VSA TVA SCR info @ marcin [ małpa ] firma.xin.pl
Pozdrowienia dla Korzenia widzianego dzisiaj w Klęczanach (ps. w końcu jakiś porządny felunek założyłeśi dla Hundzflota widzianego w Ropczycach
ja dzisiaj dla odmiany czarnym Jimnym, bo mój nie wytrzymuje próby czasu:/ najważniejsze, że koledzy mnie zdemaskowali nawet w innym kolorze i łapy były
![]()
To nie kolor jest charakterystyczny tylko kogut i brudne auto![]()