Zapraszamy
18:00
19:00
20:00
Zapraszamy
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Witajcie panowie .. jestem nowy ale postaram się do was dołączyć swoją 159 SW ... prawda taka że mieszkam na saskiej kępie więc mam rzut beretem. Włoszke mam od 2 miesięcy i fajnie będzie poznać pozytywnie nakręconych w okolicy
do zobaczyska
Ja tez ściągnę kolegę ze sobą ze swoją 159. Ja do tego czasu miałem "pół-alfy" jak to koledzy z Plocka i okolic się śmiali. Ale teraz mam już co innego i z chęcią zacznę sie pojawiać w Warszawie [emoji4]
To sobie opis zmień.
Wbijajcie wbijajcie wszyscy!![]()
Dobra panowie rozumiem że najbliższy zjazd przed PKP stadion 27.08 ... a o której ????
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
Ja sie pisze najlepiej 18:30-19. A opis jutro będzie zmieniony![]()
Mógłby ktoś podać lokalizacje z Google mapa? Czy tam jakiś znów mistrz painta ładnie narysować?![]()
Kolego stadionu nie sposób nie zobaczyć. Jak jedziesz z Płocka to jak wpadasz przez Łomianki do Warszawy ... to lecisz cały czas prosto aż do mostu poniatowskiego ( on jest vis a vis Stadionu) wjeżdżasz na most lecisz na drugą stronę na rondzie w lewo w ul. Zieleniecką potem wzdłuż Stadionu i będziesz już widział PKP STADION. Lecisz cały czas prosto trzymając się lewego pasa bo potem skręcasz w Targową i zajmij pas do skrętu w lewo i na wprost ( 2 od lewej) i na światełkach na wprost w Zamoyskiego i lecisz już pod stacje.
https://www.google.pl/maps/place/War...c53df5ec?hl=pl
druga droga to przez most świętokrzyski, przed tunelem jest taka mała droga i musisz w nią skręcić w prawo potem do mostu w lewo na światłach. prosto przez most i światła ... wszystko już dalej masz na mapcedojazd prosty
Ostatnio edytowane przez roberto34wawa ; 23-08-2015 o 09:08
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()
Aha, czyli miejsce to samo co kiedyś ktoś robił mapkę, dzięki za dokładne info [emoji4]
roberto- od 18:30.![]()