wykapana Hahahahaha
wysłane z WC
wykapana Hahahahaha
wysłane z WC
[C
Powiedział bym nawet że prawie bliźniaki![]()
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Idzie zima!
Pług jak tralala
mało?
skroluj niżej....
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
Niby nie 166 ale Octawka rozbiła system
![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 08-09-2015 o 22:28
[C
Patrze sie na fote i jedyne co mi przychodzi do głowy to ze wlasciciel Octawi zawsze chciał mieć 166 ale zycie sie ułozyło inaczej i na stare lata postanowił podarować sobie namiastkę 166 , kupił lampy i reszte już widzimy![]()
O żesz kur.. i to na noc takie widoki..Już widze te ogłoszenia: Sprzedam 166 wersja pług
, a drugie : Sprzedam Skodę 166 wersja Alien
![]()
Zawsze mnie ciekawi co ludzie mają w głowach i gdzie ich oczy gdy odwalają takie ulepy...
Jakby ten pług pomalował,to byłoby lepiej i ciekawiej.
A druga fotka....no cóż.Arcydzieło.Dobre na fotoradary od tyłu"Panie ja mam skodę a nie alfę,tablice mnie okradli panie"
Z tą skodą to mistrzostwo świata. Ale mi się wydaje że to czyjaś komputerowa wyobraźnia. Zobaczcie jak idzie linia otwierania klapy a jak przecięcie lamp. Przecież ta klapa się nie otworzyto ktoś podpuche w paincie zrobił.
Chyba że w klapie jest wciecie na lampy z blotnika. Designer musiał zastosować taki myk gdyż inaczej nie wpasowal by kierunków względem zaoblen boku skody i nie uzyskał by takiego efektu alien eyes. BMW ma angel eyes a skoda alien eyesps skoda z foto straszy w czechach
wysłane z WC
[C
tapicerka drzwi i tylna półka sugeruje ,że to pozostałość po 166![]()