Strona 25 z 61 PierwszyPierwszy ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 607

Temat: Zlot Ogólnopolski "Alfaholicy" 2013 - dyskusja

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał semri Zobacz post
    Myślisz ze żona będzie miała chęć na igraszki :p
    Semri , chopie mi chodzi o arie operowe dziecka - bydzie się darło . O bara bara to się nie martw . Jak się ma "solidny" argument to żona zawsze chce

Użytkownik Alfa i Omega Avatar misia
    Mieszka w
    SCI
    Auto
    GT 1.9 150 kM 2004 156 2.4 136 kM była.

Domyślnie

Cytat Napisał Nazar Zobacz post
    Semri , chopie mi chodzi o arie operowe dziecka - bydzie się darło . O bara bara to się nie martw . Jak się ma "solidny" argument to żona zawsze chce
    Hahaha Lepiej zakończcie tą rozmowę na tym etapie
    "Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."

Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Misia no ale cekom na odpowiedz jak to wygląda bo nie chciałbym być nikomu ciężarem a nie ukrywam ,że wkońcu flaszkę chciałbym wychylić w "swojskim" gronie . A będzie ku temu okazja bo nasze spoty jedno dniowe kończą się bezalkoholowym

Użytkownik Alfa i Omega Avatar misia
    Mieszka w
    SCI
    Auto
    GT 1.9 150 kM 2004 156 2.4 136 kM była.

Domyślnie

Misia no ale cekom na odpowiedz jak to wygląda bo nie chciałbym być nikomu ciężarem a nie ukrywam ,że wkońcu flaszkę chciałbym wychylić w "swojskim" gronie . A będzie ku temu okazja bo nasze spoty jedno dniowe kończą się bezalkoholowym
    O nic się nie martw, zawsze da się zrobić tak, żeby było dobrze Jest duużo osób, które śpią jak zabite i nawet bomba atomowa im nie przeszkadza, a co dopiero dziecko A może będzie grzeczne jak aniołek i będzie pieknie spało całą noc? Naprawdę, nie ma się co martwić na zapas, tylko ładować się do samochodu i przyjeżdżać
    "Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."

Użytkownik Ogier Avatar mizer
    Mieszka w
    Nowy Kamień
    Auto
    Alfa 166 2.0 V6 TB

Domyślnie

A ja nie doczytałem . Te domki są na parę czy na kilka osób ( jak w opisie 4-6 ) . Pytam bo jak mi się uda wyrawć to pojade z żoną i małym Alfoholikiem ( 3-msce ) więc nie wiem czy ktoś wytrzymałby arie operowe .
    możemy sie spyknąć i razem zamieszkać nie żebym był nachalny ale też sie o to boję bo ja jade z 17 miesieczną córa która też daje koncerty my sie już przyzwyczailiśmy pierwsze pół roku kolkę miała moja mała....;/

Mieszka w
    Bytom
    Auto

Domyślnie

No to Mizer jak dojdzie co do czego i będzie taka możliwość / konieczność ( chodzi o te domki ) to się zgadamy . Spikniemy nowego alfaholika z alfaholiczką bo co to te parenaście miesięcy róznicy . Kobieta będzie bardziej doświadczona.... oczywiscie w Alfaholizmie

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

ja też się podpinam pod pytanie z domkami. Nasza wizja jest taka, że w domku śpią 4 osoby (tylko na górze) czy że na tą kanapę w salonie na dole też wchodzą 2?

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm

Domyślnie

tez mnie ciekawi ile osob bedzie szlo na jeden domek ?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Mi się wydaje że przy dobrej ekipie to rano i kilkanaście osób może wyjść z jednego domku

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post
    ja też się podpinam pod pytanie z domkami. Nasza wizja jest taka, że w domku śpią 4 osoby (tylko na górze) czy że na tą kanapę w salonie na dole też wchodzą 2?
    Cytat Napisał rafcio204 Zobacz post
    tez mnie ciekawi ile osob bedzie szlo na jeden domek ?
    Wizja jest taka że mamy 21 domków do wykorzystania (jest to cały ośrodek). W tym jest 16 małych domków tak jak na filmie oraz 5 dużych domków tzw. pilawy. W pilawach jest 5 łóżek jednoosobowych 2 łóżka dwuosobowe oraz 1 sofa/narożnik (1,5 osobowa). Oczywistym jest, że jeśli się dobrze wzajemnie podzielimy, to w domku małym może spać nawet 6 osób ( 2 pary + 2 "singli").
    Wobec powyższych, to od was tak naprawdę zależy ile osób będzie mogło uczestniczyć w zlocie - min ~109 max ~140. Dlatego apeluję o rozwagę i o nie spełnianie własnych zachcianek kosztem innych. Nie jedziemy kopulować tylko jedziemy się zintegrować. Kogoś boli, że z kimś będzie spał w jednym pomieszczeniu - zapraszam do hotelu obok Przypominam, że to nie biuro podróży. Warunki w domkach są naprawdę świetne wiec narzekać naprawdę nie ma na co. Są to „budynki” z 2011 roku, mają wiec dopiero jeden sezon za sobą (co zresztą widać choćby po łazienkach). Trafiła nam się naprawdę dobra oferta jeśli chodzi o noclegownie. Troszkę słabiej z infrastrukturą na ośrodku, bo dopiero jest tworzona (są dwie altany „boisko” do siatki jakiś chyba plastikowy basen dla dzieci – ciężko to ocenić w zimie ) ale zaraz za bramą wyjściową ośrodka jest jezioro i plaża z mnóstwem atrakcji. Nikt więc nie będzie się nudził i marudził. W sezonie letnim często w czasie weekendów zdarzają się tam imprezy „masowe” na świeżym powietrzu wiec myślę, że podczas długiego weekendu sierpniowego też może się nam coś takiego trafić.

Co do dzieci to najlepiej jak rodzice zgadają się miedzy sobą, tak jak parę postów wcześniej zrobiło to 2 userów. Dzieciaki jak będą miały towarzystwo też będzie im weselej spędzać czas. Na ośrodku może będą jakiś plastikowy plac zabaw – teraz go nie widziałem ale co się dziwić

- - - Updated - - -

Cytat Napisał kasztelan Zobacz post
    Mi się wydaje że przy dobrej ekipie to rano i kilkanaście osób może wyjść z jednego domku
    i to jest słuszne podejście w nagrode wrzucę zdjęcia ośrodka wieczorem
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html