Będą
Będą
no wlasniedlatego napisalem koledze ze zalezy czy woli wygode czy wyglad takie felgi powinien wybrac
Sugeruję zadać to pytanie w tym temacie
http://www.forum.alfaholicy.org/156/8270-jedyny_temat_o_felgach_kolach_poprzednio_co_sadzic ie_o_tych_felgach.html
A na przyszłość przekonać się do użycia opcji "szukaj"![]()
Witam,
potrzebuje Waszej rady, sugestii na temat felg które wybrałem do swojego auta
poniżej kilka wariantów upiększenia alfy,
- ładna szprycha r17, aukcja
- opona 225/40 r18 i felga 7.5 przy et35 (aukcja) nie będą ocierać, dodatkowo chcę opuścić auto o 30mm, póki co zawieszenie fabryczne
- trzeci wariant to 17stki, czy warte są swojej ceny i czy pasują ogólnie do auta, aukcja tutaj.
Ostatnio edytowane przez Luk26 ; 26-05-2013 o 08:05
Do 147?156?
Na 18 o tych parametrach powinno byc ok.
Te 17 nie beda pasowac moim zdaniem.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Zarówno te z pierwszej jak i drugiej aukcji można śmiało montować. Pierwsze to oryginał z GT więc nie ma problemu z wrzuceniem. Te drugie to Rial więc całkiem wytrzymałe felgi. Te z ostatniej aukcji byłby leprze gdyby ramiona były prosto.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
I tu z Bockiem się zgadzam . Szprycha w Alfie to "pewne" rozwiązanie i napewno będzie dobrze wyglądać . Te 18" też fajne ( ala BBS) i też będzie dobrze tylko moim zdaniem drogie ( jak doliczysz opony ) . A do tych trzecich to ja mam podobne tyle ,że 18" - zacne ale fakt jest taki ,że ciemny srodek + rant = pomniejszenie optyczne . Moje mimo,że są jasne to mylone są wrokowo z 17" .Taki efekt rantu jak ramie felgi nie jest dociągnięte do samej opony . No ale co kto lubi . Ja obstawiał bym 1 albo 2 wariant jakby nie cena 2
![]()
Riale są zajebiaszcze, ja też takie kupiłem od kolegi Belfer ale 17, teraz szukam fajnych opon i wkrótce wrzucam na Alfę![]()
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD