W Ghibli wnętrze jest w wuj prsote ale eleganckie. A tutaj jest mistrzostwo.
W Ghibli wnętrze jest w wuj prsote ale eleganckie. A tutaj jest mistrzostwo.
Setka w 3.9 sekundy :O http://www.alfaromeopress.com/press/article/117019![]()
Piękna czy nie - kwestia gustu, nigdy wszystkim nie dogodzi, przecież nie każdemu się musi jakakolwiek alfa podobać, jedni już rozbijają skarbonki, drudzy wyłączają transmisję. Ważne, że w końcu ją zaprezentowali, a nie odczytali z kartki informacji "sorry z powodów siły wyższej, musimy prezentację nowego samochodu przesunąć na 2016 rok"![]()
http://video.alfaromeopress.com/p/it...meo/post/30783 film nie powiem ladnie
Nie wiem po ile ona ale biere od reki
Bede w niej mieszkac![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
159 zawiesiła poprzeczkę bardzo wysoko i po prawie 5 latach od zakończenia produkcji nadal wygląda bardzo świeżo, dlatego może się wydawać, że Giulia jest gorsza. Ale ja się z tym nie zgadzam. Wygląda świetnie, jest agresja, ostre cięcia z zewnątrz, a wewnątrz konsekwentne podążanie linią stylizacyjną z Giulietty/4C. Myślę, że paradoksalnie wersja cywilna (nie QV) może wyglądać jeszcze lepiej. Na żywo będzie robiła furorę.
Ostatnio edytowane przez cybermyszak ; 24-06-2015 o 17:13
To obtain an excellent weight-to-power ratio (remarkably lower than 3kg/hp), Alfa Romeo Giulia combines extraordinary engine performance and the ample use of ultralight materials throughout. For example, carbon fibre was chosen for the propeller shaft, the bonnet and the roof and aluminium was picked for the engine, brakes, suspension (including front domes and front and rear frames), in addition to many other body components, such as the doors and the wings. Furthermore, the rear crossmember is made of aluminium composite and plastic.
In order to decrease the total weight, the braking system was tweaked using aluminium elements and carbon ceramic discs and the seats have a carbon fibre structural frame. Despite all this weight optimisation, the car boasts the best torsional rigidity in its class to guarantee quality over time, acoustic comfort and handling even in conditions of extreme stress.
Lubie to![]()