Pozdrowienia dla kolegi ktory w piatek 21.06.2013 skrecal ciemna 156 SW po FL(rameczki byly) kolo GoodYear.Łapki byly.Ktory to kolega??
Pozdrowienia dla kolegi ktory w piatek 21.06.2013 skrecal ciemna 156 SW po FL(rameczki byly) kolo GoodYear.Łapki byly.Ktory to kolega??
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Pozdro dla kolegi ze 159 na klubowych ramkach spotkanego wczoraj wieczorem na światłach na Witosa przy Lotosie. Rozjechaliśmy się przy Realu.
Pozdro dla kierowców Alf których dziś mijałem dziś na trasie KLB-RZ-KLB między 17 a 19, były głównie 156 i 166k kilku kierowców podniosło łapkę. No i jeszcze pozdro dla kierownika srebrnej 166 RTA... na klubowych ramkach, z którym mijałem się wczoraj na trasie KLB-TBG.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
zdrówko dla kierownika czarnej 147 RZE..... łapa byław Przeworsku.
pozdrowienia dla czarnej 156 RDE z ramkami wczoraj na Kosynierów w Dcy![]()
Pozdrowienia dla srebrno-niebieskiej 159 jadącej na pomarańczowej lawecie ul. 1-go Maja koło TC :-)
Pozdro także dla srebrnej 156 R1 IREK widzianej koło szpitala ok. 15.
Ciekawe co tym razem zdechło
Pozdrowienia dla właściciela alfy po lewej, chyba Maro o ile dobrze odczytałem nick z ramki
Załącznik 99879
Pozdrowiania dla Alf widzianych w RzeszowieTo mój najdroższy wyjazd w tamte tereny 250zł i 6pkt na powalonym rondzie na Cieplińskiego obok pomnika i małej stłuczce...
![]()