Sporting, masz zdrowe podejście. Nie daj się mękoleniu Radzi. Fajnie piszesz na temat i ja Ciebie popieram.
Sporting, masz zdrowe podejście. Nie daj się mękoleniu Radzi. Fajnie piszesz na temat i ja Ciebie popieram.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
KRS tylko bez wazelinarstwa.Pamietaj,ze ja i tak mam blizej zeby zobaczyc 4C
![]()
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
1. Merców A (tych nowych) jest jeszcze faktycznie mało, ale BMW 1 jest, przynajmniej w Poznaniu, sporo. Za to A3 jest już zatrzęsienie.
2. Pytanie, czy Sergio jest tego samego zdania. Też mi się podoba, że Alf jeździ mniej, ale Lancii Delt (piękny samochód) jeździ na tyle mało, że Sergio uznał, że markę można skasować. A Lancia ma kilka lat więcej od Alfy. I spory wkład w historię motoryzacji, nie wiem, czy nie większy niż AR. Poza tym, w ślad za powalającą utratą wartości tych samochodów, pojawia się ich na ulicach naprawdę mnóstwo kilka lat po premierze. 159 jeszcze niedawno była naprawdę rzadkością, w tej chwili są już zauważalne, a 156 to już bardzo popularny samochód. Ale Ty się tym nie musisz przejmować - szanse, że spotkasz drugą 4C na drodze, są pewnie poniżej 1%
.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Serio... dyskutujecie z człowiekiem który potrafił wciskać kit jaki to Merde-geot 307 SW jest cudowny, wspaniały, z materiałami super jakości we wnętrzu, itd. Jest sens?
Spider rewelacyjny, te światła w końcu wyglądają jak powinny.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Panowie samochody produkowane sa po to żeby nimi jeździć. Cała kilku stronicowa dyskusja wyżej jest totalnie bezsensu. Ja sie pytam gdzie jest MOD?
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy![]()
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No wybacz, zwyczajnie dyskusja z ignorantem mija się z celem i to staram się pokazać kolegom którzy próbują z Tobą tę dyskusję prowadzić zamiast olać ciepłym moczem to bzdurne pieprzenie.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Dziś czytałem instrukcję obsługi 4C i odkryłem ciakawą rzecz
Aby uzupełnić płyn do spryskiwaczy należy odkręcić plastikową osłonkę (przymocowaną na 4 śruby) a następnie włożyć dołączony do samochodu lejek, po wykonaniu czynności osłonkę trzeba przekręcić ponownie
No, łatwo i szybko nie bedzie![]()
To się postarali, skoro nawet takie pierdółki projektowali specjalnie pod 4C. Chyba pierwsza taka alfowa Alfa od czasu 75, bo 8C to w sumie przerobione Maserati.