Za lewym przednim nadkolem masz wtyczkę. Powinna być zabezpieczona folią bombelkową.
Przy czym z tego co mi wiadomo (wyczytałem na forum) to instalacja pod ksenony (w tym spryski, nie wiem jak czujnik) była standardowo tylko przed liftem. Później były dedykowane wiązki. Czyli jak nie miałeś mieć czujnika to i nie będziesz miał wtyczki.
Witam, jeśli ktoś chciałby zaopatrzyć się w porządny zestaw xenonów to polecam hurtownię motoryzacyjną w Katowicach, na ul. Le Ronda. Znają się na rzeczy, na pewno doradzą w razie potrzeby, a i można się dyskretnie umówić z jednym gościem na montaż zestawu po godzinachZ tego co się orientuję robią też wysyłki jakby ktoś był spoza Sląska.
Gość, który tam pracuje zamontował mi xenony, zapłaciłem za bardzo porządny zestaw wraz z montażem 290zł. Xenony mam już 7 miesiąc, wszystko sprawuje się swietnie, a i to tej pory nikt nawet nie zauważył, że nie mam fabrycznych spryskiwaczy, przy naszych bellach chyba każdy uznaje za standard oswietlenie xenonowe
Nie chcę robić reklamy ale uznałem, że ta informacja może się przydać, bo już kilku moich kolegów kupowało tam zestaw xenonów. Jeśli ktoś nie chce się męczyć albo boi się coś zepsuć montując samemu to polecamw razie czego służę poradą, bo bacznie się przyglądałem jak mi to montował, ewentualnie mogę podać jakieś bardziej konkretne namiary jeśli ktoś chce - w tym celu piszcie na PW.
Darek
Reklama dzwignia handlu :-/
Ludzie.... Wałkujecie temat stary jak świat a średnio co kilka stron pytania i argumenty się zapętlają.
Do tego piszą poematy co "policjant może" a nieznają prawa.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Nowe nie maja spryskiwaczy jesli nie maja za silnego światła, przynajmniej tak słyszałem w ASO. Policjant ,,wiedział,, na podstawie swoich oględzin i decyzji, znajomy akurat wiedział, że on ma racje i nie dyskutował.
W naszych 159 do oryginałów spryskiwacze i samo poziomowanie było montowane, więc powinien się jeszcze ktoś wypowiedzieć kto sam zamontował bez i jest po kontroli drogówki :-)