2-3h przeważnie trwają [emoji6] bynajmniej ja jeszcze dłużej nie zostawałem ale są nawet dłużej [emoji13]
18:00
19:00
20:00
2-3h przeważnie trwają [emoji6] bynajmniej ja jeszcze dłużej nie zostawałem ale są nawet dłużej [emoji13]
Dawno, dawno temu spoty były w KEN center bylo cieplo, fajnie i nie bylo nigdy niebieskich itp akcji, dlatego m.in Tesco Goclaw wg mnie jest srednio przyjazdnym miejscem dla alfaholików, ale sie dostosuje i dziś będę - jeszcze nie wiem czym przyjade - rowerem albo dronem![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 29-10-2015 o 15:30
Ostatnio ze spota wyjechaliśmy chyba w 8 samochodów ok. 21:45.![]()
Dziekuje bardzo wszystkim za dzisiaj i mam nadzieje ze do zobaczenia za tydzien!![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
it's good -
https://www.youtube.com/watch?v=qMuoFEi42oE
obce marki też wpuszczacie ?![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
BMW powyżej E36 wpuszczamy![]()
J.Clarkson