Moja dziś umyta i nawoskowana. Wysprzątałem środek, ogarnąłem komorę silnika na błysk iiiii pocykałem fotki...
Wyszły średnio, aleeeeeee chyba i tak skuszę się, by wrzucić w 'NASZE BELLE'![]()
Moja dziś umyta i nawoskowana. Wysprzątałem środek, ogarnąłem komorę silnika na błysk iiiii pocykałem fotki...
Wyszły średnio, aleeeeeee chyba i tak skuszę się, by wrzucić w 'NASZE BELLE'![]()
Dajesz foty traktora, nie wstydź się.
Ja dzisiaj potraktowałem WD-40 pedał sprzęgła, bo lekko skrzypiał.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
ja wczoraj swoją umyłem ale deszcz mi popsuł plany i dziś znowu jest do mycia ;x pokusiłem się zatem o umycie szyb wewnątrz/zewnątrz i wyprałem jej dywaniki a jutro ogarniamy kurz i odkurzamy a ja starczy czasu to szybkie chlapanie na myjceogólnie to wole jak jest brudna bo nie widać tak tych ubytków na lakierze a lakier ciemny to widać... aż boli
![]()
Zamówione u Pablo Millers XFD 5w40, płukanka, komplet filtrów (paliwa, oleju, kabinowy, powietrza), dodatkowo kupione od znajomego z niemiec komplet całych lamp przednich (polerowanie nie przynosiło skutku - nowe lampy=zero problemu) + wstępnie zamówione u niego telefony 16", ma mi przywieźć jak będzie w niemczech w przyszłym tyg
.
Muszę jeszcze zanim założę felgi kupić całe przednie zawieszenie, bo jest w opłakanym stanie, a wydatek niemały (wahacze góra-dół, końcówki drążków kierowniczych, drążki stabilizatora, osłony przekładni kierowniczej, łączniki stabilizatora - na oko 1700zł - oczywiście TRW). Szybko się wydaje całe wypłaty, kurde.
Wymienione łożysko w alternatorze na Bosch'owskie i w końcu usłyszałem dźwięk Alfy a nie sokowirówki)
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Pożyczyłem bratu (co się nieczęsto zdarza) i nawet jej zdjęcie zrobił:
zamowilem rozporke od alfisti.net![]()
Pobawiłem się chwilę z kluczykiem i otwieranie bagażnika działa jak powinno i z odpowiedniej odległości. Pozostałe przyciski również.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Zaprogramowałem dodatkowego pilota z kluczyka scyzoryka do swojej 147
Teraz zamiast jednego klucza z pilotem i jednego bez mam dwa klucze z pilotem
Tym samym napisałem również 2600 post w tym temacie![]()