No i moja bella wreszcie oznaczona
Dzisiaj doszła przesyłka, i od razu ramki zamontowałem![]()
No i moja bella wreszcie oznaczona
Dzisiaj doszła przesyłka, i od razu ramki zamontowałem![]()
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
a ja zrobiłem filmik mojej belli i wrzuciłem na you tube http://www.youtube.com/watch?v=kaNWwFI3gfE
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
Dolałem trochę oleju, przetarłem komorę silnika, Bellę umyłem, nawoskowałem, odkurzyłem. Piękna jest.
Ostatnio edytowane przez sebott ; 19-05-2011 o 22:38
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
zrobiłem z milion kilometrów. Pytanie: Bella trzyma temperaturę, ale zdarzy jej się np w korku że temp wzrośnie powyżej 90*C, do max 95*C przy pracującym wentylatorze, po czym temp wolniutko spada - to normalnie, termostat nie powinien nie dopuszczać do powyżej 90*C?
Zrobiłem serwis klimatyzacji. 150zł nie moje, ale klimat wewnątrz bezcenny
Pozdrawiam.
- Rafał
Naprawiłem zmieniarkę CD- poprzedni właściciel (chyba właścicielka) źle włożył szufladki magazynka i na chama wcisnął, przez co zablokował się cały mechanizm. Dodatkowo, przy użyciu fragmentu długopisu uzupełniłem brakującą końcówkę dyszy spryskiwacza reflektorów. Do tej pory miałem efektowną fontannę płynu pionowo w górę. No i oczywiście zamontowałem alfaholiczne ramki pod tablice rejestracyjne. Pozdrawiam!
Dziś przyszła pora na ogólne mycie z zewnątrz, dokładniejsze mycie szyb z zewnątrz i wewnątrz otaz doczyszczanie tego czego ostatnio nie udało się doczyścić. Zastanawiam się też nad czyszczeniem w komorze silnika![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]