Jest niebanalna i to jej ważna cecha.za bardzo wszystkim utkwił dotychczasowy charakter przodów 159, Brera i dlatego ta odmiana widoczna głównie w lampach trochę wszystkich zaskakuje.Daję głowę ,że na żywo będzie robić mega pozytywne wrażenie .
Jest niebanalna i to jej ważna cecha.za bardzo wszystkim utkwił dotychczasowy charakter przodów 159, Brera i dlatego ta odmiana widoczna głównie w lampach trochę wszystkich zaskakuje.Daję głowę ,że na żywo będzie robić mega pozytywne wrażenie .
Tak jak koledzy pisza na zdjeciach jest dobrze ,a na zywo bedzie jeszcze lepiej![]()
hahahaha jedyna praktyczna Alfa to 159. Nie wiem jaki będzie ale jak już na nią odłożę ( czyt . za 5-10 lat
) to to będzie ostatnia rzecz na jaką zwrócę uwagę
. Moja kobita będzie 159ką wózek i zakupy wozić a ja będę lansował się jak papież na swym balkonie . Sorry ja już oblewam prezentacje . Jutro urlop na żądanie
![]()
Wnetrze jak alfasud i alfetta. Ladnie
Rs4 jest nie zagrozone ze wzgledu na m.in wielka podaz "rodzinnego kombii" a nie sedana..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Film w wysokiej rozdzielczości.
https://www.dropbox.com/s/frthmklapm...s.mov.mp4?dl=0
Widać karbonowo-ceramiczne hamulce. Oj nie będzie tanioale kogo to... [emoji14]
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Ta kierownica to jakby z chevy camaro.... środek deski trochę bejca, trochę audi - jednak deska 159 rządzi
Ale biała Julia ładna...