Teraz już wiem jakie będzie moje następne auto po 159![]()
Saroo przecież ta 510- konna to wersja Quadrifoglio. O 300 koniach nie padło dzisiaj chyba nic.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Na forach które nie mają do AR sentymentu panuje opinia, że to BMW3 ze znaczkiem alfy jednak.
Ma ktoś zdjątko tej tabelki z dzisiejszej prezentacji z nowymi modelami które mają się pojawić w najbliższych latach? (może jest tam info o lifcie giuli i wypuszczeniu wersji SW).
Moja była: 156 Crosswagon Q4 JTDm
No okej, ale to nie znaczy ze nie może mieć 510 koni.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Wielu się przejmuje porównaniem do BMW... A czy już nie pamiętają alf z lat 60-70 kiedy to wiele marek (w tym właście AR i BMW) miało auta o podobnej bryle? To auto ma mieć takie proporcje dla lepszych właściwości jezdnych itp. Myślę, że na żywo będzie robiła większą furorę niż trójka lub A4.
Jedno mnie zastanawia... gdzie jest czarna?!
Giulia wymiata Panowie. Mialem obawy po tych lipnych fotkach na poczatku ale jak zobaczylem prezentacje, ze te swiatla z przodu optycznie jeszcze poszerzaja przod jakby miala przedni spojler F1 w bardziej cywilizowanym ksztalcie to pomyslalem, jest k......wa OK nawet bardziej niz OK swietnie wyglada pod katem od tylu kuper troche przypomina mi forma 156 GTA, pomyslalem k.....wa jest OK. Wnetrze dla mnie masakra istna Ferka nie sadzilem, ze pod tym wzgledem poleca az tak po calosci. Ostre sciecia dechy kojarza mi sie w pierwszej kolejnosci z F12. Ale Giulia Giulia, wiecie na czym mi najbardziej zalezalo ? Zeby wreszcie Ferrari przestalo sie izolowac od marek koncernu. Ferrari to najwieksze goru i ciesze sie, ze pomaga Alfie w postaci V6 biturbo. Jest zajebiscie![]()