W temacie "spot Mazowsza " w dziale mazowieckie
Wysłane z Sony Xperia SP przy pomocy tapatalka.
W temacie "spot Mazowsza " w dziale mazowieckie
Wysłane z Sony Xperia SP przy pomocy tapatalka.
Dobra wpisane
Wysłane z Samsung S4
Panowie co do wyjazdu do Czerwińska to proponuje spotkać się o 12 pod teatrem i najpóźniej 12:15 wyjazd, w Wyszogrodzie byśmy byli ok 13 tam spotkamy się z chłopakami z Płońska i razem ruszyli na Czerwińsk
Jak Wy to widzicie ?
Ostatnio edytowane przez sebaaaaaaaa ; 09-05-2014 o 20:43
Ja widzę to bardzo dobrze, super że spot dopiero na 14-tą bo miałem stres że nie zdążę, zgadamy się pewnie z juniorkiem i zibim koło 11-tej i razem podlecimy do Płocka, no i wszyscy dalej razem...
Panowie, o 13:15 max trzeba być już w czerwińsku - 13:30 ruszamy na objazd przez miasteczko. A tego nie wolno przepuścićsugeruje być w wyszogrodzie ok 12
)(<-- wtf??) miało być za dziesięć trzynasta:/) potem to rzut beretem do czerwińska. W końcu jeździmy Alfami a nie Vieśwagenami^^
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
Sebaaaaa mi to pasuje i pewnie reszcie ekipy ta 12 w samo południe będzie odpowiadać. Widzę że już ponad 30 osób będzie. Czym nas więcej tym lepiej. Sasza wiadomo ze alfa to nie vag ale czytałem posty to insignia lubi za wami jeździć
Wysłane z Samsung S4
Widzę, że to gruba impreza będzie
12 pod teatrem wydaje się optymalna
Ostatnio edytowane przez Lichy ; 10-05-2014 o 13:49
Mnie jeszcze nigdy nie nagrali, ba nawet na radar się nie załapałem - a lubię szybko jeździćpo prostu nie zapierdalam bezmyślnie
![]()
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
mnie ostatnio złapali 2 lata temu i tydzień temu (na autostradzie .__.)
nie licząc bezsensownych kontroli![]()