To może przerobie 156 2.4 20V na 156 GTA. .. taki żarcikBusso pięknie jedzie. .. Ehh pomału optyka się zmienia
Pozdr
To może przerobie 156 2.4 20V na 156 GTA. .. taki żarcikBusso pięknie jedzie. .. Ehh pomału optyka się zmienia
Pozdr
Jest GTV'97 3.0 V6. Była 156 SW'03 2.4 20V
156 GTA też bym przytulił. Klasyka w czystej postacie choć ceny też chyba nie spadają![]()
Ale jeszcze parę tygodni temu, było w czym wybierać :-)
Oj tak, 156 GTA, szczególnie SW (no takie zboczenie mam, bardziej mi się podoba SW niż berlina) bardzo bym przytulił
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Pytanko: czy były Spidery 3.0 V6 bez klimy czy w ogłoszeniu brakuje opisu? Znalazłem fajna, dość drogą, z lekko uszkodzonym zderzakiem i daleko w Europie ale z przebiegem 80 tys. (mozliwe ze wiarygodny bo zakurzona w garazu)![]()
Ja mam bez klimyPo co komu klima w Spiderze ?
Zwiększa masę, awaryjność i koszty ekspolatacji
(próbuję przekuć tę wadę w zaletę)
W kontekście tego, że jest drogi to mam nadzieję, że dobrze policzyłeś bo koszty sprowadzenia zwykle są większe niż zakładane.
P.S: Gdybyś chciał to mam zaufaną osobę, która przywozi auta i motory z Włoch i Niemiec oraz drugą z każdego zakątka Europy. Obie zaufane! Sprowadzałem wiele motocykli z nimi a auta moi koledzy.
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 10-02-2016 o 10:34
Klima w spidrze nie jest potrzebna do czasu kiedy złapie Cię letni deszcz. Po zamknięciu dachu jesteś dosłownie ugotowany.
Myślałem, że nie masz bo nie działa/ jest zdemontowana...