Dzisiaj mogę ogłosić kolejną dobrą nowinę, chociaż jest ona bardziej cenna dla organizatorów niż uczestników
Ogólnopolski Zlot Miłośników Marki Alfa Romeo w Częstochowie odbędzie się pod patronatem FIAT AUTO POLAND, który to został również oficjalnym patronem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Miłośników Marki Alfa Romeo
no to miodzio lepszego patronatu nie można mieć. A będzie ktoś od nich na zlocie?
Anitko i Rigobert! Gratulacje Zlot chyba zrobimy pod hasłem.. Przyszli Mali Alfisti Ktoś jeszcze spodziewa się dziudziusia i przyjedzie na zlot w tzw. "dwupaku"*?
*określenie zaczerpnięte od samych Ciężarnych
no ja jestem sprytny bo zarezerwowalem dwa miejsca a bedziemy w trojke bo narazie chcac wziasc gdzies malego to musze brac razem z mama
Ogólnopolski Zlot Miłośników Marki Alfa Romeo w Częstochowie odbędzie się pod patronatem FIAT AUTO POLAND, który to został również oficjalnym patronem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Miłośników Marki Alfa Romeo
Nie pozostaje nic innego jak gratulowaćstowarzyszeniuwytrwałościw dążeniu do założonych celów . Oby tak dalej a będzie z górki .
Napisał adasco
no ja wiem jeszcze o co najmniej dwoch ciezarowkach
A ktoś tu szukał sportwagona , czyżby bagażnik potrzebny większy na dodatkowy sprzęt jeżdżący ?