Ostatnio ktoś z forum kupował do GT i problemu nie było.
Zawsze warto zapytać czy mają na stanie, czy wysyłają pobraniowo itp.
Ostatnio ktoś z forum kupował do GT i problemu nie było.
Zawsze warto zapytać czy mają na stanie, czy wysyłają pobraniowo itp.
Juz pytalem. Nie wysylaja pobraniowo. Ktos do mnie napisal podobno ze stabiltec.pl ze mi zalatwi ale tez nie za pobraniem a i opinii brak. Nick na forum to bluebird.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No wlasnie
Szkoda, bo sam tam planowałem kupić. No trudno, jeżeli nie wypali z tym Vogtlandem to wymieniam amory z tyłu i zakładam Eibacha -30mm i mi wystarczy.
Witajcie,
doskonale rozumiem wasze zakłopotanie i już tłumaczę. Wszystkie transakcje firma Stabiltec przeprowadza po przez serwis Allegro dla bezpieczeństwa obu stron, dodatkowo naszą wiarygodność oraz wieloletnią współpracę z firmą Vogtland (i nie tylko) możecie bezpośrednio potwierdzić u producenta - wysyłając do niego krótkie zapytanie, to nic nie kosztuje a rozwieje wątpliwości.
Wysyłamy paczki za pobraniem - oczywiście - natomiast tylko produkty które posiadamy na stanie, głównie do grupy VAG. W przypadku zamówień indywidualnych, zamawianych pod klienta - wysyłamy towar wprost od producenta na adres klienta i nie bawimy się w jego przeadresowanie, dlatego nie ma możliwości wysyłki za pobraniem. Istnieje jeszcze możliwość odbioru osobistego - towar należy zaliczkować i umówić się na odbiór.
Wierzcie mi lub nie ale klientów którzy nie odbierali paczek za pobraniem była cała masa, później towar leżał na półce nawet 2-3 lata.
Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości, może zawsze zadzwonić na numer podany na stronie, lub podjechać i porozmawiać.
Administratorów przepraszam za OT.
Ostatnio edytowane przez Bluebird ; 16-12-2014 o 20:27
czy kit z Vogtlanda jest dużo sztywniejszy niż seria, czy jest bardzo twardy, głównie chodzi mi o jakość jazdy na 17'' profil opony 45
jestem po zmianie kompletu amortyzatorów i sprężyn z seryjnych na VOGTLAND. Efekt super, nie jest sztywno, nie wiele twardziej niż na serii a przy tym auto super usiadło, i wygląda tak jak powinno. A i rozmiar kół to 215/45/R17. Na pewno polecam zmiane na ten zestaw
Przejechałem już 500km na tym zestawie, po lepszych i gorszych drogach i dla mnie odczucia są tylko na plus, nawet w koleinach auto się lepiej prowadzi a na nierównościach nic nie dobija, we wnętrzu nic nie trzeszczy, skrzypi. A co do równych dróg to dużo lepiej się składa w zakręty![]()
Ostatnio edytowane przez Hubertus01 ; 04-02-2015 o 19:35
Mówiłem![]()
Witam, wiosna coraz bliżej czas goni
Jak sądzicie, czy 147mka na seryjnym zawieszeniu, z felgą 17stka, i opona 205/50/r17 ujdzie? profil 50 zeby zniwelowac efekt kozy, ale czy to wystarczy?
I Drugie pytanie, ktoś miał jakieś doświadczenie z oponami firmy "SUnny" ? W internetach opinie dobre.