A prosiłem żeby go nie było , jak teraz trafić który to ? Standardowo jak w niebieskim kkl
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
A prosiłem żeby go nie było , jak teraz trafić który to ? Standardowo jak w niebieskim kkl
A prosiłem sprzedawcę żeby go usuną , ciekawe który to....
o problemach z kablem/połączeniem pisz w odpowiednim wątku - wątek już jest zdominowany przez wiele Twoich wpisów totalnie nie w temacie i dziwię się że moderator tego nie powycinał jeszcze. zrozum że ktoś później będzie musiał przekopywać się przez te wszystkie posty jak będzie czegoś chciał się dowiedzieć o dokładaniu PDC.
dlaczego zaczynam być cięty? ~ 1.5 tygodnia temu pytałeś o ELMa, wstawiłeś numer aukcji (w ogóle dlaczego nie link, musisz jeszcze utrudniać tym których pytasz o pomoc?), dostałeś info że OK ale zasugerowałem żeby kupić taki tylko na bluetooth. a Ty i tak kupiłeś całkiem coś innego - jakiś wynalazek nietypowy, gdzieś takie widziałem reklamy - super hiper ELM v2 10x szybszy za pewnie 3 razy większą kasę, a teraz Ci nie chce działać.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Panowie. Chciałbym sobie dołożyć zestaw czujników parkowania z tyłu. Z tego powodu zabawa w montaż oryginalnej centralki chyba będzie nieopłacalna? Zna ktoś jakiś zestaw czujników godny polecenia?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Czy ja wiem czy nie oplacalna , ja kupiłem całą kompletną przednią z czujnikami i glasnikiem za 150 zł i centralka na tył i przód 150zł
a centralje na tyl kupuje sie za 50zl czesto.
jesli jest tez instalacja (w autach przed liftem chyba raczej jest) to juz w ogole bajka. zagladnac pod tapicerkw w bagazniku.zdjecia co i jak sa gdzies w watku
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Instalacje miałem , a czujniki montowalem tak że powiercilem otwory 23,5mm - zderzak mój miał od środka zaznaczone miejsca , sprzedający mi wiązkę i całą resztę pozwolił oderwać z tylnego zderzak mocowania bo i tak był połamany zderzak , po wkleiałem mocowania i jest jak oryginał![]()