Aaaaaaa... to ja mam ręczne.
Aaaaaaa... to ja mam ręczne.
U mnie ręczne nic nie lata jest ok![]()
Chociaż coś.
Niby dziś 13-ty - ale Julka dała całą radoche z tego dniaNie wiem ale może faktycznie ta skrzynia się układa
Pracuje od dziś ciszej zmiana biegów nie wymaga już takiej siły
Do tego jakoś wszystko ucichło (fakt że sam też o to zadbałem) .... jestem zaskoczony .... W poniedziałek mam oddawać do serwisu na usunięcie usterek (tych drobnych i rozebranie skrzyni) i mocno się zastanawiam czy mają tą skrzynie ruszać. Pierwszy dzień kiedy wreszcie to auto "pracowało" tak jak powinno (jakieś dzwięki słychać gdzieś w skrzyni ale to niuans) .... Kurde jeszcze się polubimy i dopiero będzie. Tfu tfu nie będę zapeszał
PS. przebieg 3200![]()
Jest cisza w środku
Wady lakiernicze pozostały mimo Shell V power
Felga do wymiany - Gwarancja
i uszczelki do poprawy
Szyber dachu nie ruszam bo jeszcze coś zepsują
Gdyby nie dziwne zachowanie fabrycznego alarmu to można by powiedzieć ze jest progres![]()
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 13-06-2011 o 23:00
@tygrysio: i to jest magia tych samochodówJa przymknąłem oko na jakieś detale. Szczerze mówiąc to nigdy bym na nie nie zwrócił uwagi gdyby nie to forum - podświadomość działała, ale staram się to opanować.
Nie popadając w przesadę skrzynia działa faktycznie jakby "lżej" natomiast jakieś "trzaski" wyeliminowałem sobie sam za pomocą filcu samoprzylepnego i taśmy izolacyjnej - też filcowej (straszniieee mnie irytuje jak gdzieś coś stuka czy trzeszczy-normalnie nerwica natręctw)Mam nadzieje że z alarmem nic poważnego a uszczelki uda się na stałe przytwierdzić w przeznaczonym dla nich miejscu
![]()
Cieszę się, że powoli choroby wieku dziecięcego odchodzą w niepamięć.
tygrysio, sądzę, że między Wami (Ty-Julka) jeszcze zaiskrzy. Czego oczywiście życzę.
Ostatnio edytowane przez treboR L ; 14-06-2011 o 19:02
Coś jest na rzeczy:
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...g-mirrors.html
Co prawda podejrzewają słabe klejenie lustra taśmą, ale nie sądzę, żeby to był ten problem.
W każdym razie u mnie nic nie drga.
To drgają całe obudowy lusterek, nie szkła.