Jestem świeżo upieczonym alfistą i chciałbym się dowiedzieć co ciekawego dzieje się na tych spotkaniach. Bo musiałbym kiedyś przejechać te 5km pod Go Sport i się spotkać i popytać o swoją bellę![]()
Jestem świeżo upieczonym alfistą i chciałbym się dowiedzieć co ciekawego dzieje się na tych spotkaniach. Bo musiałbym kiedyś przejechać te 5km pod Go Sport i się spotkać i popytać o swoją bellę![]()
Nic ciekawego się nie dziejepostoimy, pogadamy, pokopiemy w opony-później do McDonaldsa na szamę i do domu
Ale jeśli chcesz opinie o swojej Alfie to ją dostaniesz- naprawdę szczerą![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
W szczególności chciałbym się zapytać o czerwoną kostkę w lewym przednim nadkolu, nawet na ASO Fiata w Radomiu nie wiedzieli co to jestO której godzinie są te spotkania?
jak czerwona to na 90% katapulta teściowej gdyby przypadkiem zasiadła na fotelu pasażera - podpięta celowo pod lewe koło żeby kierowca miał sterowanie nią - podłącz koniecznie jak masz teściową
jak kawaler jesteś to może jeszcze być włączenie opcji "rwij lachona" - czyli migające diody i napis "wyprzedaż ubrań"
Czyli mam kostkę z funkcją rwij lachonaTeściowej przez parę najbliższych lat się nie spodziewam
![]()
Bocian Ty to masz fantazje![]()
A tak na serio to może to jest od systemu poziomowania ksenonów, których nie mam?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"