nie chce mi sie wierzyc ze po 6 latach auto za granica ma 88 tysiakow ale kto wie moze i prawdziwy przebieg.Moje po 5 latach mialo 144 tys
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
zieeeeeew.
Dlaczego? Dlatego, że Ty masz duży przebieg to inne auta też MUSZĄ mieć duży? To auto jest raczej z górnej półki cenowej jak na początek 2007 roku, ta zwyżka jest właśnie za niski przebieg. Nawet importer Twojego auta mówi, że można wyrwać poleasingowe auta ze śmiesznymi przebiegami – są one po prostu droższe.
Witam.
Generalizując, jaka 'powinna być' średnia cena za 159 sedan / 1,9 / 150hp rok 2007 lub 2008 / ~170 000 km / bez wypadku ?
Tak około, Waszym zadaniem ?
Witam. Wielka bida za wielka kase. Ja za ten rocznik skóra nav fele17" na polskich blachach dalem 23tys Fakt blotnik i drzwi do malowania wolalem sam zrobic niz kupic zrobiony![]()
W swojej rok 2006 tydzień temu przekroczyłem 40000 km. Fakt w pierwszych czterech latach zrobiło koło 8000 kmale z innym kierowcą
![]()
23 tałzeny to chyba dość tanio.. nawet po dodaniu kosztu naprawy.
Ja mam uciułane 25k i miotam się, bo chciałbym już kupić ale niema za bardzo w czym wybierać.. są oferty za 24-26k do rejestracji ale w obliczu średniej ceny (na allegro) ok. 30k czy nawet 35k, to te tańsze wyglądają dość podejrzanie...
Tanio tanio dlatego pedzilem po nia nie zwracajac uwagi na fotoradary
Facet ja wystawil za 34 tys przyjechal klient zrobili jazde próbna i wiechal w nich gosc warzywniakiem. Gosc pojechal do domu a wlasciciel zmienil cene na 26tys wiec but w podloge i do warszawy. Udalo mi sie zjechac na 23tys i jeszcze gosc dal mi tarcze hamulcowe bremboa prawie kupilem SAABA 93 za 28tys teraz bym plakal no ale mam swoje cudo
![]()