To w wersji lite czy pro?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To w wersji lite czy pro?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Proszę o rezerwację jednej sztuki PRO do JTD
maly_777
A jak będzie z aktualizacją o nowe funkcje?
Mem wersję pro z okresu testu - i chętnie aktualizował bym ją o nowe pomysły - tak jak tu widzę inspekcję oleju, service, fajnie jak by była możliwość automatycznego zamykania lusterek po zamknięciu auta, i ich otwarciu po włożeniu kluczyka
Wracając do meritum: co sądzicie o pomyśle dużego wskaźnika ciśnienia turbo na wyświetlaczu? Coś w stylu wskazania poziomu oleju przy odpalaniu. Wskaźnik w konsoli środkowej jest odsunięty mocno na prawo i nie jest w polu widzenia.
Exocet... umówmy się- to jest bajer w naszych autach... Tak naprawdę jedyne co nam ten parametr mówi to czy jest DPF wypalany (opadająca wskazówka do zera). No może ktoś bardziej ogarnięty rozpozna też, czy auto jest po chipie.
Poza tym mam wrażenie, że wyświetlanie tego parametru na wyświetlaczu będzie z tak dużym opóźnieniem, że Tobie jako kierowcy wyścigowemu i tak się ta informacja nie przyda![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond