w takim razie 3
oj Bocian Bocian...![]()
a w co Wy zamierzacie się bawić![]()
Ja dzisiaj otrzymałem przesyłeczkę z drugą flagą. Oczywiście na zlotto jestem gotowy
![]()
Pytanie w kwestii zlotu : czy ośrodek będzie otwarty przed godziną 15:00 tak żeby grupa od pierwszej pomocy mogła wjechać? Bezpieczna szkoła jazdy też chciała by się zacząć organizować tak po godzinie 14:00.
O ile sie nie mylę, to ustalaliśmy, że wszyscy przyjadą około 15, tak aby mogli coś ciepłego zjeść, rozlokować się w pokojach, rozstawić się i na spokojnie około 16.00 zacząć wszelkie atrakcje.
Poza tym jako, że byłeś na zlocie w ubiegłym roku, a także w tym roku w naszym towarzystwie, oglądać miejsce pod troleje (nie wspomnę o Twoich wszelkich wycieczkach do Turawy) jakoś dziwne ,że nie zauważyłeś, że brama na ośrodku jest otwarta prawie całą dobę.
Więc teraz odpowiedź konkretna na Twoje pytanie: tak , brama będzie otwarta.
Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !
KOMUNIKAT!
Osoby które zamierzają przyjechać już w piątek! Zbieramy się o godzinie 17:45 na parkingu przy markecie Netto w Opolu przy ul. Oleskiej 97. O 18:00 wyjeżdżamy na ośrodek.
KOMUNIKAT!
Zupełnie nie rozumiem czemu moje wycieczki do Turawy czy jej okolic mają mieć związek z ośrodkiem który wybraliście na organizację zlotu?
Obszar Turawy jest jeśli się orientuję jest nieco większy niż ten ośrodek.
Ja chciałem tylko uzyskać odpowiedź na pytanie czy okolice godz. 14 to nie okaże się nagle za wcześnie, więc nie rozumiem zupełnie twojego nieco złośliwego komentarza.