Konrado, Twoja Jolka nie jechała wczoraj przed 20 drogą koło biedronki na Zatorzu? :>
Konrado, Twoja Jolka nie jechała wczoraj przed 20 drogą koło biedronki na Zatorzu? :>
Witam. Mam pytanie do kolegów. Serwisował ktoś ostatnio klimę? Jakie są teraz ceny w Dębicy? Chodzi mi o sprawdzenie szczelności, odgrzybienie i napełnienie.
Ale tylko 100 zł napełnienie i odgrzybienie ?? Taniocha! Ja kiedys w sziku zapłaciłem 300 ; (
Kolega sm00q napisał tylko szczelność+napełnienie, także odgrzybianie napewno dodatkowo płatne?
Dwa lata temu robiłem klimę w Makonnenie to płaciłem za wszystko 99 zł, ale wtedy to była promocja.
odgrzybic mozna teraz tez samemu.Jest taki specjalny spray ktory odpalasz za siedzeniem kierowcy,wlaczasz klime na max+obieg zamkniety i tam jakis czas czekasz.W tamtym roku to robilem bo bylo za goraco na ozonowanie-tak mi powiedzieli.Zaplacilem tez niewiele za czynnik+olej+sprawdzenie szczelnosci ale to mi akurat Ramzi zalatwil.Zaplacilem jakies 80 zl
ten spray kosztuje cos 30-40 zl.Zapytaj na olejach albo w sklepie autozbytu w Latoszynie(tam na pewno to maja)
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
No wiem o tym sprayu. Ale ozonowanie pewnie wiele drożej nie wyjdzie, a o tych sprayach są różne opinie. Jeżdżę z dziećmi, tak że wolę dołożyć i mieć dobrze zrobione. Jutro jadę na wymianę oleju i filtrów to się rozpatrze za tą klimą.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Ja używam jednoczesnie tzw.granatu wew.auta i spraya z długą rurką do przewodów.Oczywiscie niezbędna przy tym wymiana filtra przeciwpyłkowego(najlepiej węglowy).Pozdrawiam